Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нож, made in dqdo blago- ревю.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нож, made in dqdo blago- ревю.

Здравейте, ето едно ножче, което ми е подарък от дядото, закупих го на символична цена и искам да ви го представя по обстойно.
    Предистория: Ножа ми е подарък от дядо благо, като ми каза, че ще ми направи нож за 1 лв, първо не исках да се съглася, но той ме убеди и след чакане около 1 месец и половина, го получих. Отидох до еконта за 2-3 минути, взех го и го отворих веднага, ама как излязох от еконта разкъсах плика и като го зърнах направо полудях.Красота.
    ТТ данни:
    Дължина на:
    -острието: 11 см.
    -дръжката: 11 см.
    -целият нож: 22 см.
    Дебелина на:
    -острието: 4 мм.
    -дръжката: 1,5 см.
    Широчина на:
    -острието: 3 см.
    -дръжката: 3,2 см.
    Стомана: Шх15 + шарен дамаск, шареният дамаск е тялото на острието, той е здрав и е от 65Г + 08 кп, той е средно въглероден и гарантира здравината.От шх15 е режещият ръб, тя е високо въглеродна и гарантира ряза и твърдоста.Ножлето е ковано от над 400 слоя стомана.
    Кания от естествена кожа, дебела 4 мм, много здрава, шиена на ръка, ножа влиза много добре в нея, не изпада, направо е супер.Вдъхва доверие от всякъде.
    Ножа тежи около 200 грама, много здрав, също вдъхва доверие.
    Дръжка: От месинг, след него има кожа, след кожата орех, след ореха кожа, след кожата акация и най-накрая месинг, много е удобна, поне за мен, сега го нося на излетите с мен в гората, на откриването на ловният сезон ще съм с него, дори и някой друг нож, нов да имам пак съм с този на откриването.Ще съм с калеко ми, още не съм ловец.
    Тестове:
    Нямам снимки на тестовете, но ножа е трепач.С него рязах салата, но тя има метален вкус, тъй като ножа ръждясва, това не значи че е грозен.Сякъх клони дебели 7 см, дялках ги, обелих ги, стъргах върху пирон(нямаше да го направя ако дедето не ми беше дал кураж), ножа продължава да бръсне, ако щете вярвайте.През листове хартия лети, бръсне си с лекота, просто страхотен нож, няма назъбвания, отчупвания и разни такива неща. Най-добре реже месо , най му харесва да реже месото.
    Снимки:

Ето тук една мрачна снимка към връх Белмекен.

Да не забравя, искам да благодаря на Дядо Благо, за жеста който направи за мен и че беше така добър и конкретен.Благодаря деде.
    Последно редактирано от belfi4o96; 20-05-10, 22:04. Причина: Грешки при писането!

До: Нож, made in dqdo blago- ревю.

Честито, ножа е много красив, абе просто е перфектен. Със здраве да си го полвзваш и да ти служи вярно!
    Сузуки Гранд Витара 2.5 V6

Коментар

До: Нож, made in dqdo blago- ревю.

Хубав нож.Дядо Благо дали ще ми направи и на мен 1 подарък .
      По малко, ама с хляб!

Коментар

От: Нож, made in dqdo blago- ревю.

Първоначално публикуван от belfi4o96 Преглед на мнение
        Тестове:
        Нямам снимки на тестовете, но ножа е трепач.С него рязах салата, но тя има метален вкус, тъй като ножа ръждясва, това не значи че е грозен.Сякъх клони дебели 7 см, дялках ги, обелих ги, стъргах върху пирон(нямаше да го направя ако дедето не ми беше дал кураж), ножа продължава да бръсне, ако щете вярвайте.През листове хартия лети, бръсне си с лекота, просто страхотен нож, няма назъбвания, отчупвания и разни такива неща. Най-добре реже месо , най му харесва да реже месото.
        Хубав нож. Носи го когато е необходимо, пази го и го ползвай само по предназначение, без излишни тестове!!! Не си заслужава да доказваш, че един такъв нож стърже пирони. За тях си има ножовки или други там инструменти...
        Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

От: Нож, made in dqdo blago- ревю.

Ето една снимка на ножа ми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X