Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Адаптор 22LR за Макаров

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Адаптор 22LR за Макаров

Нямам друга идея освен това:

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
    Случайно попаднах на нещо повече за тази книжка :
    http://helikon.bg/?act=books&do=detailed&id=113675
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

ЗДАВЕЙТЕ НА ВСИЧИ. АКО ИМАТЕ НЯКАКВИ ВЪПРОСИ ОТНОСНО АДАПТОРА ЗА МАКАРОВ МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ . АЗ ИМАМ ТАКЪВ И СЪМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОВОЛЕН.

Коментар

Колега, ако си от София бих желал, ако е възможно да се срещнем и да пострелям с адаптора.
        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

нямаш никакъв проблем. само имам още малко работа по настройване на мерника и мушката за да е перфектен и ще се разберем.

Коментар

относно книгата за макаров също мога да ви дам информация . имам я с автограф от автора . страхотен български офицер един от най-добрите оръжейни специалисти. лека му пръст вече е покойник.

Коментар

Първоначално публикуван от бате ра Преглед на мнение
              относно книгата за макаров също мога да ви дам информация . имам я с автограф от автора . страхотен български офицер един от най-добрите оръжейни специалисти. лека му пръст вече е покойник.
              снимки
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=43287&page=4 и книгата в pdf формат http://htftp.offroad-bulgaria.com/sl...eti%20Makarov/

Коментар

Точно имам проблеми с такъв адаптор, раздува гилзите.

http://www.thegunman-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3471

Коментар

Първоначално публикуван от Бъчи Преглед на мнение
                  Точно имам проблеми с такъв адаптор, раздува гилзите.

http://www.thegunman-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3471
                  Раздува тези с гилзи от по мек метал и причината се вижда на последните ви снимки.Това не трябва да ви тревожи,по важно е да ги екстрахира и да презарежда,арсеналските също се раздуват.
                  Прикачени файлове

Коментар

Днес пак го пробвах - високоскоростните на Федерал - насипните, работят добре, но стандартноскоростните на ремингтон са зле. Един даже се пръсна в пистолета. Около 5% от патроните не гръмнаха поради слаб удар. Следата от иглата на негръмналите е едвам забележима. Според мен патроните толкова много хлопат пред челото на затвора, че иглата само ги избутва при удара. Инак ходът на иглата е добър, стига до външния ръб на затвора.
                    http://thegunman-bg.com/forum/viewto...?p=50897#50897
                    Полетата на цевта имат концентричен дефект на около 15-20мм от началото на нарезите - оттам пък много бързо се пооловява. От фирмата, от която го купих ще го сменят. Надявам се следващият да не се държи толкова странно.
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от Бъчи; 17-01-10, 05:36. Причина: добавяне на снимка

Коментар

Щом при теб в щатите е отишло арсеналско изделие с такова качество представям си къкво се пуска на вътрешния пазар тук .То и твойто най вероятно ще се озове тук за сметка на производителя и ще се продаде на някой късметлия. Вече почвам да се радвам истински че навремето не сбърках да си купя Макаров с адаптор и съм много доволен че послушах приятелите от спортната стрелба и си купих марго.
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Изделието е на НИТИ - Казанлък. Аз се успокоявам, че това все пак, е само адаптор. Бих си го поправил и сам, да му сваля 0.1 - 0.2мм от челото на затвора, но ми пречи екстрактора. Технологично така е монтиран, че имам чувството, ако го сваля, после няма да мога вече да го поставя като хората. Затова и ще го върна.
                        Цевта е друга болка. Много хора ми казаха, че е чешка, само не знам какво е това производство, дето да оставят тоя дефект от металорежещ инструмент и от там се натрупва много бързо олово, на цели парцали, и затъпква цевта до степен да не се виждат въобще нарези по нея. Сега я гледам, само 50-тина изтрела с ремингтон след последното почистване - отвътре има вид на 30-годишна водопроводна тръба с много ръжда и наслагвания. Според мен този дефект е в резултат на нарязването на патронника.
                        Последно редактирано от Бъчи; 17-01-10, 18:30.

Коментар

Уважаеми колеги моят адаптор си го купих преди 2 години от нити. Там ми го простреляха и получих ценни инструкции от персонала. Значи винаги трябва да е добре смазано там дето се трият частите.Много е важно с какви боеприпаси се стреля значи български -никога .Аз стрелям само с американски [белоглав орел или геим шок] до сега не съм имал никакви проблеми а съм изстрелял някаде около 900 патрона плюс това са и евтини 15 стотинки за бройка.Адаптора понеже е самозаряден е изключително претенциозен на боеприпас.И ми казаха че колкото повече се стреля с него толкова по добре работи.

Коментар

Случая е още едно доказателство в ущърб на легендарно качествените български оръжия. Колкото и да съм патриот, не мога да си изкривя душата за ментетата, които произвеждаме през последните години.

А адапторите са просто един компромис. Който иска да стреля с "истински" патрони си купува подходящото оръжие. Който търси евтини тренировки си купува оръжие в .22LR. Две в едно просто няма как да стане. Както обичат да казват тук във форума "Пълно щастие няма". И няма да има. Бързото осъзнаване на този факт, спестява време, пари и разочарования.
                            Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X