Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вериги марка CZ / ЧЗ? Карал ли е някой с такава?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вериги марка CZ / ЧЗ? Карал ли е някой с такава?

Тъкмо съм по привършване на поръчките за вкарване мотора в ред за догодина...(za XR600 става дума ,лятото с него бая се поначупих....карат ме хората да взимам по-лек...и аз искам,ама сега не мога и затова влагам 150-200 евро да го подготвя този..)

Взех масла Putoline..полусинтетика за двигателя 15-50...и за предницата вззех 1,5 литра.. SAE 10..

Заедно с пиньоните един ми предложи верига ЧЗ...
    ето и линк (на немски) на който могат да се видят цените и какви вериги има..

http://www.emmasladen.de/kettensaetz...tten/index.php

Направи ми впечатление,че тези за Мотокрос са без разни рингове..О или Х..и са по-евтини..

Карал съм оффроад само един сезон и то с О-ринг..мисля,че веригата държи повече..
    Някой да има впечатления от тия ЧЗ вериги...рекламата е ,че фирмата се занимава с това от 1929г и веригите били супер добри..ама реклама де :-)

Ползвал съм два пъти вериги CZ. И двата пъти различни видове. О-ринга им е определено доста по-добър. С Ямаха 426 F изкарах около 2000 км.
    Не-ринговата верига издържа доста по-малко, но както виждате има няколко вида на различни цени, така че си купувайте по-скъпите модели
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Не "о"-ринговата (кросова) верига на моя ХР я хвърлих за 3 карания.Просто калта и пясъка влизат между линковете и стават като шмиргел.
      ...и за предницата вззех 1,5 литра.. SAE 10..
      Може да стане твърда.7W му дават.Има готово 7,5 на Моторекс
      offroad фен
      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

според мен веригите на ЧЗ са много добри, доста познати караха с такива и останаха много доволни, и тима на КТМ в мотокроса карат с ЧЗ ....но нали знаете, всичко е много относително за веригите и издържливостта им

между другото имам една чисто нова кросова ЧЗ верига
        ако някой желае ще се споразумеем за някаква цена
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

карал съм не са лоши вериги
          а и имат и скъпи и евтини
          аз бях взел не о рингова -не баш от най евтините но пак евтина
          -бива караше . първите състезания които все бяха в калища и поразказаха играта поразпъна се малко но после нямаше проблеми
          вече по сухото не се разтягаше почти никак а и направих още един номер със забаците ..както и да е и повече почти не се е разтегнала купиха мотора с нея и си го карат
          между другото -на състезанието бузлуджа емине- не мръдна даже доколкото си спомням а знаете колко километра е

докъто на сопот в калта се бе поотпуснала още след първият ден каране..та я регулирах и за втория ден
          обаче пък на бухово въпреки калта и зоровете пак не бе много отпусната след състезанието ..е искаше малко поизпъване но очаквах да е повече

Коментар

Мой приятели карат с такива вериги и са доволни.

Коментар

До: Вериги марка CZ / ЧЗ? Карал ли е някой с такава?

карам един хр с о-рингова сz ветче една година ине е мръднала.много са добри и эдрави
              [CENTER][IMG]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

Аз същто съм карал със о-рингова на ЧЗ и бях доста доволен,изкара ме бая време.Не са лоши веригите им

Коментар

и аз давам положителен вот за ЧЗ, добри са им веригите
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

по принцип за българсния пазар е наи-доре :чз: иопределено не о-ринг защото е тежка и изпилява всички водачи и плъзгачи.

Коментар

Моито ТТ350 го купих с такава чз оринг не знам точно с кои модел предполагам за мото крос и е орингована на самите прешлени като се погледне веригата от страни има отвори за олекотяване. Аз го карам един сезон без проблеми за догодина мисля да карам пак с тази верига поради факта че тя не се отпуска или разстяга но ако все пак се наложи да я сменя ще търся пак същата понеще съм много доволен .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X