Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Болтче за регулиране твърдостта на предницата на хонда црф 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Болтче за регулиране твърдостта на предницата на хонда црф 250

Моля помогнете ако знаете някоя предница шова за црф 250 която да се продава на части.
    Никъде болтчетата за регулиране на твърдостта на предницата не се продават като отделна резервна част, дори навсякъде в Европа проверих.

До: Болтче за регулиране твърдостта на предницата на хонда црф 250

Хм с предница на части не мога да ти помогна, но погледни тук може да има такова каквото ти трябва - http://www.bikebandit.com/

Не знам коя година ти е мотора, но ето ти за CRF 250 R 2005г. http://www.bikebandit.com/houseofmot...r-2005/o/m2264
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от sirene Преглед на мнение
      Моля помогнете ако знаете някоя предница шова за црф 250 която да се продава на части.
      Никъде болтчетата за регулиране на твърдостта на предницата не се продават като отделна резервна част, дори навсякъде в Европа проверих.
      хмм,само винтовете ли ?!.....ако са счупени или повредени по някаква причина това предполага сериозен проблем в предницата
      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
      MG Racing Team

Коментар

Какво е станало с твойте винтове?
        Дай точна снимка или схема на детайла.
        Дали няма да може да се изработи такъв в краен случай?!

Коментар

Това са болтчетата от които се регулира твардостта на предницата.
          Не тези за обевъздушаването а другите които се намират отгоре на предницата в средата
          те като ги въртиш с отверката прещракват като трешчотка.
          Предния собственик сигурно си е помислил, че са обикновенни болтчета и ги е отвивал до край,
          като накрая им е откършил главите.
          Навсякъде ги продават заедно с тапата отгоре,
          пружината и други чаркове,
          но само болтчета не мога да намеря никъде.
          Последно редактирано от Chinela; 06-09-09, 17:29. Причина: 4 не е равно на ч

Коментар

Аз ти пиша нещо, ама ти май не четеш, а само пишеш

Извади тея винтове или това което е останало от тях.
            Опитай да си направиш такива нови, чрез местна, българска изработка при някой специалист. Ако това е невъзможно си купи цели тапи и си готов.
            А ако си търпелив и нямаш мерак за каране можеш да чакаш да изпадне ЦРФ на части и продавача да се навие да ти продаде само винтчетата. Това последното обаче силно ме съмнява да се случи.
            Поне аз ако продавам предница втора ръка никога не бих свалил тези винтчета, за да ги продам на някой закъсал, защото после тази предница вече ще е просто едно желязо, а не предница от мотор.

Коментар

продават се тунинг части : вместо тия винтчета се слагат други които са с голяма глава отгоре и се въртят с пръсти а не с отверка ама сигурно са скъпи. Потърси виждал съм на кросов мотор сложени ама не знам от къде.

Коментар

Първоначално публикуван от sirene Преглед на мнение
                а това виждал ли си го.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/RIDE-...Q5fAccessories

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X