Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си направя съединителя по-мек?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как да си направя съединителя по-мек?

Първоначално публикуван от garkoff Преглед на мнение
    Става въпрос за хидравличен цилиндър,с масло,а не жило,ако все още 'сме' на моя проблем?
    Сменя се маслото от време на време за да няма такива проблеми. Ако още го има - може да е от запушен маркуч. Самия съединител също може да създава проблема, но без да се види само може да се гадае.
    2010 CRF 250 R

Коментар

Е това е най добрия вариант ,аз вече съм го поръчал за мойта Хускварна

Това е хидравличен съединител,който днес пробвах и е супер удобен и много по мек от съединителя с жило.
      Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
      0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Да, този вариант обаче струва малко скъпичко особенно когато става дума за по-стари машини.Лично аз преди умувах сам да си правя, но всичко си остана само като размисли.Достатъчно много хора има в България който могат да си го направя в рамките на няколко часа, остана само някой да се навие да си направи.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Не мисля че 240 лева е скъпо да сложиш целия комлпект,с това нещо се променя цялата работа на съединителя.Много по мек ,по удобен,по добър усет към ръчката и всичко за което се сетиш.

Друга работа е ако в БГ искат тройна цена за него
          Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
          0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

От: Как да си направя съединителя по-мек?

На моят тт600р страдам от тегав съединител.Нов съединител,жило смазване и т.н.Решението е удължаване на вилката на двигателя.Удължих го с около 30мм,има си достатъчно ход и съединителя е като със скъсано жило.Не е сложно за направа.
            Последно редактирано от fichi; 22-12-10, 10:58.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X