Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки др 600 86г. липси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сузуки др 600 86г. липси

Здравейте колеги , на скоро си купих въпросния мотор само за гората и го постегнах но ми трябва една седалка и двете сполерчета под нея на някои ако му се намират такива стари чаркове и ако цената е изгодна може да се споразумеем , също така си поръчах и съединител за мотора но познати в бранша ми казаха че точно за моя модел частите били кът дали е така незнам...ако може някои по запознат да ме информира и ако знаете някакви магазини и техните телефони (за съеденителя) да попитам ще бъда много благодарен

До: Сузуки др 600 86г. липси

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31134

Човекът има същия мотор! Мисля, че тези части дето ти трябват не ги е продал...
    KTM Fen

Коментар

Сузуки др 600 86г. липси

Мерси много колега , ами за съеденителя някой нещо може ли да каже от никаде немога да намеря дискове звънях на доста места и ходих по магазини и нищо ..!

Коментар

До: Сузуки др 600 86г. липси

Първоначално публикуван от chirpandakar Преглед на мнение
        Здравейте колеги , на скоро си купих въпросния мотор само за гората и го постегнах но ми трябва една седалка и двете сполерчета под нея на някои ако му се намират такива стари чаркове и ако цената е изгодна може да се споразумеем , също така си поръчах и съединител за мотора но познати в бранша ми казаха че точно за моя модел частите били кът дали е така незнам...ако може някои по запознат да ме информира и ако знаете някакви магазини и техните телефони (за съеденителя) да попитам ще бъда много благодарен
        Ето я колега.
        Прикачени файлове
        Polaris Magnum 500
        Mercedes ml320

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X