бе събин ги дава по принцип на доста добри цени акраповича
жоре е такъв ше е най добре да си вземеш
тва нещо ще е толкоз леко сигурно че мотора все едно е без ауспух
досега от карбон само за фирмените отбори /в офф роуд дисциплините иначе за шосейките отдавна има/ се правеха ауспуси но от тази година и фмф и акрапович пускат модели от карбон и за крос и ендуро
Още няма цени за този модел, но не мисля, че ще е много по скъп. Имайте в предвид че Акрапович ползват много по качествен титан (германски ако не се лъжа) от всички дриги производители(според тях) и цените им са високи така или иначе. Предполагам че затова и Акраповичите са винаги най леки, ако сте гледали сравнители тестове. Няма по лесен начин да намалиш кг. от мотора ти от това да си сложиш лек ауспух(като изключим да отслабне водача) При пистовите модели цените между титаниев и карбонов се различават с 100лв!
Догодина мисля да рекламирам Акрапович на състезанията на шампионата и за 1-во място ще има награда един ауспух! Отделно на всички влезли в 10-тката тази година ще има голями отстъпки за личните им мотори, ако искат да пробват марката
Догодина мисля да рекламирам Акрапович на състезанията на шампионата и за 1-во място ще има награда един ауспух! Отделно на всички влезли в 10-тката тази година ще има голями отстъпки за личните им мотори, ако искат да пробват марката
БРАВО поздравления
дано повече фирми и хора да последват примера ти
Коментар