Постоянно ми гори крушката на фара на моята yamaha wr,след като я изфорцирам яко крушката направо гръмва.Има ли някой идея какъв е проблема и ако може ми помогнете!БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Постоянно ми гори крушката на фара!ПОМОЩ
Свий
X
-
Re: постоянно ми гори крушката на фара!ПОМОЩ
Първоначално публикуван от 678 Преглед на мнениеСпоред мен или ти е изгорял стабилизатира или се е откачил.
Имах същия проблем и го реших като сложих 24v крушка!"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
Едва ли ще успееш да подържаш 22-24V напрежение за да се храни тая крушка.
Просто трябва да се намери проблема и да се отстрани, а той е в презареждане на системата най-вероятно... Предполагам, че тоя ВР има и стоп/габарит - тази крушка не гори ли?
Коментар
-
Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнениеА няма ли да свети по-слабо тая 24v крушка?born to be wild
Кольо Ковачев
Коментар
-
Реле-регулаторът ти е отишъл на баня.
Кофтито е, че ще се разделиш и с комутатора и тогава няма и да пали...
Лесно ще го намериш, като тръгнеш по проводниците, излизащи от ДВГ.
Обикновено е под седалката. Представлява оребрен алуминиев корпус. Ама най-вероятно ще се наложи да го смениш, защото е залят със смола, което прави ремонта доста труден. С малко преправяне става и от друг мотор"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеРеле-регулаторът ти е отишъл на баня.
Кофтито е, че ще се разделиш и с комутатора и тогава няма и да пали...
Лесно ще го намериш, като тръгнеш по проводниците, излизащи от ДВГ.
Обикновено е под седалката. Представлява оребрен алуминиев корпус. Ама най-вероятно ще се наложи да го смениш, защото е залят със смола, което прави ремонта доста труден. С малко преправяне става и от друг мотор
Това ти е проблема! Обади се на 0888407143-Боби.Дава 2 години гаранция!offroad фен
1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
TOYOTA Hilux 3.0 D-4D
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар