Обява

Свий
Няма добавени обяви.

YAMAHA TDR 125 части

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: YAMAHA TDR 125 части

Здравейте момчета от скоро съм горд собственик на ТДР 125 98 година на 18, 000 км 6то годе истински бих искал да попитам от къде мога да си намеря манивела за мотора защото забелязах 4е моя няма, пали само със стартер а ми се ще да имам и манивела

Коментар

Mоля кажете ми поне каде да насоча търсенето си за6тото манивела за ТДР няма или поне аз не намерих намерих манивела за ДТ която ми се струва че е същата оба4е мисля че нямам вътре самата предавак и забно колело и болче на което се слага манивелата може ли някой да ми помогне!!!

Коментар

Първоначално публикуван от iv3lin40 Преглед на мнение
        Здравейте момчета от скоро съм горд собственик на ТДР 125 98 година на 18, 000 км 6то годе истински бих искал да попитам от къде мога да си намеря манивела за мотора защото забелязах 4е моя няма, пали само със стартер а ми се ще да имам и манивела
        Няма манивела този модел. Старите имат мисля че до 1993 г.
        За 98 г. съм сигурен че няма опция за манивела а е предвидено да пали само на стартер.

Коментар

Колега аз съм с Ямаха ТДР 125 1993 година и също нямам кик стартер (манивела). Мотора обаче има оставен отвор за монтирането и. За целта обаче трябва да се свалят капаци , гарнитури и прочие , което е безсмислено упражнение към момента при МОЯ стил на каране. До сега по каквато и да е калпава пътека да съм карал стартера не ме е предавал. Бих си сложил , ако стартера спре да работи, преди това не мисля да пипам нищо....

Конкретно на въпроса ти: Ако имаш отвор за кик старт (манивела) от дясната страна на двигателя (по принцип е затапен с гумена тапа) може да си закупиш. Когато питах в Благоевград и по конкретно в НикоМотор и МотоМаркет май беше ми казаха : 30 лева за частта, която се зацепва в вдигателя (не и знам името) и още толкова за самото лостче , което риташ.... . Вече ако трябват пружини някакви (което си мисля,че ще трябват за да се връща манивелата все пак,по знаещите да кажат) , не знам как стои въпроса с цените и дали ги има налични.

Това е от мен дано съм бил полезен. Ако съм сгрешил някъде моля поправете ме.. Поздрави
          Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

колеги търся бутало за yz 125 1992 и колянов вал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X