Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с токовете при мз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с токовете при мз

Двигатела е мз трофи 69г. Вчера се появи следния проблем , мотора както си работеше , зе да прекасва и замериса на исгорело , когато погледнах жицата на минуца , беше останала без изолация , махнах минуса и зех да се чуда от каде може да дава на късо. Прекъснах жиците на предния фар и остана само ключа за на контакт и изгасено , нищо друго с ток , прегледах жиците да не са някаде с прегоряла изолация но не бяха.
    Слет доста чудене , разглобих тва дет преобразува тока за зареждане на акумолатора (няква електроника ли се води) и вътре има 2 пластини от горе и от долу , долу тези пластини се бяха залепили и калая по тех леко растопил( върху всяка пластина има калай , нз как да се израза) Отлепих ги и ги зачистих , слет което запалих (от раз запали) , но пак стана късото и тези пластини се залепиха , искривих ги за да мога да се прибера ( акумолатора вече не се зареждаше) и се прирах криво лево. Идея си нямам от каде е проблема , ако някой разбра написаното , нека ми даде някаква насока , макар да съм доста неук от кум тези работи

До: Проблем с токовете при мз

Първоначално публикуван от TrOfi Преглед на мнение
    ... ако някой разбра написаното ...
    Съмнява ме.
    Това на какъв език беше?

Коментар

До: Проблем с токовете при мз

Първоначално публикуван от TrOfi Преглед на мнение
      Д... Идея си нямам от каде е проблема , ако някой разбра написаното , нека ми даде някаква насока , макар да съм доста неук от кум тези работи
      Ако си ученик - наблегни на българския.
      Ако си завършил училище - пак така.
      Електротехниката е по-трудна.
      Вероятно "електрониката" е реле регулатора на тока и напрежението. Пробвай да го смениш.
      2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X