Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Екстрийм Ендуро Петрич
Свий
X
-
От: Екстрийм Ендуро Петрич
Жорка аз щях да ти звъня за една разходка по билото по пътя ама докато се наканя и времето се скапа! От 6-та пирамида към Скрът има ли някакъв път, по който да се слиза с мотор? Основния път не става, свлякъл се е и само пеш се минава и то рисково."Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
Слави, за Скрът не знам, не съм слизал от там, аз рядко ходя натам и ако ходя слизам през Лопово за с.Самуилово. Там пътя е голям ,широк , но на места е нещо от рода на римски път или както там се води, черен път нареден с камъни, съответно половината липсват и е досандо за каране , понеже много друса, а си е и доста път… .
Иначе ако решиш , отиваме ,още е добро времето..Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Хахах Да, Ванка… . Мотора под мишницата и се разходих , само за снимката го подпях на стойката хахахха [emoji481] [emoji481] [emoji481] [emoji481] [emoji14] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji5] [emoji1]Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеНадява се, че не си сипвал бензин на мотора.
С тея мускули е по-лесно да го носиш.
Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Малко да разчупя, не е кой знае какво, но тествах Тм-а ,след като манах една тежест на вала и мотора направо пощуря… ..
Освен това тествах и нова стойка за камерата, т.нар. 3rd person camera, не е зле , но не знам дали ще я ползвам… .
https://m.youtube.com/watch?edit=vd&v=pUvt6e1wafw
п.п Не мога да постна видеота както трябва от таблета, тапаталк не ми дава опцията, затова цъкнете на линка…
Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Да взема да пусна 2 3 снимки от хорски срам… .. хихи
Вчера , събота, решихме да излезем да разтрием малко конете… ..
Един приятел си взе сузуки рм 250, та покрай него още едно момче се появи с мотор, от там и още едно и има-няма 4 души се събрахме да покараме… .
Понеже по Беласица сега карането е малко напрегнато, да не кажа ограничено, прехвърлихме към планина Огражден… . За целия ден навъртяхме има-няма 100, 110 км, губихме се няколко пъти, но се оправихме в крайна сметка… .

Тука сме вече на някакъв връх....ама нз как се казва… .

……
На път за дома, колегата със сузукито ,както си беше зад нас..изчезна… Решихме ,че е спрял да пусне една вода,нооо доста се забави и се върнахме да проверим…
На колегата ,предната гума изгубила сцепление и го запратила право в едно дере… ..
Мотора беше на 20тина метра в дерето, колегата със страшни болки в крака, а нас ни беше страх да не го е счупил… .
Извадихме колегата, после със задружни усилия извадихме и мотора… .за щастие колегата се е спрял в едни клони, като се размина само с уплаха и натъртен крак… затова не карайте сами и без екипировка… .

Ей там долу бяха… и колегата и мотора… .

А това е крака на колегата…

После полека се прибрахме…
Това беше вс от съботното каране… ..
Sent from my MediaPad T1 8.0 using TapatalkЗнаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Хихихи абе аз и преди си карах, ама все сам иии почти не снимам… ..
А пък във форума една навалица… ..не можеш да се доредиш 3 дена два реда да напишеш хахах
Sent from my MediaPad T1 8.0 using TapatalkЗнаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Да ще караме ,живи и здрави. Мислим 9 или 10 да стартираме и ше направим интересно каране с подход към вр.Тумба. Добре сте дошли.Първоначално публикуван от druz Преглед на мнениеЗдравей Жорка, ще карате ли тази неделя и искате ли още двама разходкаджии?
П.п Пиши на лично да се разберем...
Sent from my Lenovo A536 using TapatalkЗнаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар