Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KAWASAKI KLX300R мнения за модела.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: KAWASAKI KLX300R мнения за модела.

Колега аз имам същия модел KLX само, че е 250 предполагам, че имат нещо общо освен кубатурата, за гора и разходки е перфектен не е агресивен и рязък много лесно се кара разхода му на гориво е доста малък, моят вече го имам от една година и съм много доволен не се чуди ако имаш парите върви го яхвай.

Коментар

Първоначално публикуван от mad_motors Преглед на мнение
      Колега аз имам същия модел KLX само, че е 250 предполагам, че имат нещо общо освен кубатурата, за гора и разходки е перфектен не е агресивен и рязък много лесно се кара разхода му на гориво е доста малък, моят вече го имам от една година и съм много доволен не се чуди ако имаш парите върви го яхвай.
      Ок!Така е но аз искам КLX 300 RПреди време вземах KDX 220 вместо KDX 220R и после ме беше ядМъжко дупе един път се е..!!!
      Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

250-тката е много приатна и удобна, но е за по-леки карачи.
        300 ще да е много добро, съдейки по 250-тката. 300та ще има малкото мощ дето и трябва на 250. Обаче май се намират лесно като КДХ220R
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
          250-тката е много приатна и удобна, но е за по-леки карачи.
          300 ще да е много добро, съдейки по 250-тката. 300та ще има малкото мощ дето и трябва на 250. Обаче май се намират лесно като КДХ220R
          Така е.Аз сам 100кг. Намират се .Просто малко хора са отворени да ги търсят.В Америка и Англия е пълно с тях
          Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X