Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Kawasaki KLE 500

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Мнение за Kawasaki KLE 500

    Здравейте доста порових из форума и не открих собственици на този мотор.Ако не ви представлява трудност моля да споделите мненията си за него да речем в сравнение със Honda NSX Dominator.От това което прочетох из интернет и се запознах със характеристиките на мотора разбрах ,че е 47 или 50 к.с;двуцилиндров с водно охлаждане;два карбуратора Кейхин;тегло около 190кг.;максимална скорост 165км/ч.
    Основно ви моля да споделите мнения как е като надеждност,разход на гориво,динамика,подръжка и всичко което знаете и ще ми бъде полезно.Това водно охлаждане ако реша да кривна извън пътя и карам по бавно няма ли да ми погажда номера със кипване на охлаждащата течност.Разглеждах и цените от което видях ,че екземпляр 92-94 година може да се закупи на цена примерно около 3500 лв.
    С две думи накрая заслужава ли си инвестицията в това Ендуро.
    Знам ,че има доста изписано за този вид мотори ,но за този не намирам почти никакво инфо във форума ,а и още не съм събрал актив от мнения за да мога да ползвам търсачката.
    Благодаря предварително на отзовалите се.
    КТМ 400 EXC

  • #2
    До: Мнение за Kawasaki KLE 500

    Това да тръгнеш да си търсиш мотор е направо приключение,а пък като се залуташ насам натам и да се чудиш какво да вземеш става една...Та,личното ми мнение за този мотор не е много положително,казвам веднага защо;доста е тежък,тромав е,малко му е трудно в гората..абе не става.Да не си помислиш че съм някои експерт ама доста мотори съм избирал в нашенско(да не кажа всичките)та си имам напредстава като ги пиша тия работи.Ако тия парици дето ги споменаваш си решил да ги даваш,според мен най хубаво си вземи XT600 след 93-а.хем лесно се кара,много е по-леко от KLE 500,якичко е общо взето е хубав и здрав мотор.Та от мен толкова ако искаш някакво конретно инфо за кавазакито или за ямахата ще се пробвам да помогна
    MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

    Коментар


    • #3
      До: Мнение за Kawasaki KLE 500

      Явно изобщо не съм уцелил мотора.Изрръчках целия форум и май няма нито една тема за KLE 500.
      КТМ 400 EXC

      Коментар


      • #4
        До: Мнение за Kawasaki KLE 500

        Ако си се ориентирал съм някое Кавазаки от по-старичките ти препоръчвам KLR. Наскоро карах един мисля че на седалката му пишеше 570кб.см с водно охлаждане е, височичак, много лесно се кантари и ми се стори че не е толкова тежък колкото Dr-a ми... Година незнам... ако се интересуваш се поровичкай в интернет се ще откриеш нещо...
        KTM Fen

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X