Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подгряващи дръжки / Heating grips

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Подгряващи дръжки / Heating grips

    Колеги,
    Изправен съм пред дилемата дали си заслужава да си сложа подгряващи дръжки? Намерих си едни в италианския ebay за около 40 евро.
    http://cgi.ebay.it/Manopole-riscalda...item2eaa61f687
    Ще съм благодарен ако ми напишете одзиви.
    Поздрави.
    Поздрави

  • #2
    До: Подгряващи дръжки / Heating grips

    Колега, моето скромно мнение е че не е особено практично.Лично на мен никога не ми е било толкова студено при каране и затова така мисля.А и ако бяха толко полезни повечето хора тук във форума щяха да карат с такива дръжки.Аз и до сега не съм виждал по горите някой с такива.Но решението разбирасе си е твое аз просто изказвам моето мнение
    0878424143
    0887424150

    Коментар


    • #3
      До: Подгряващи дръжки / Heating grips

      Добре ще да е в тези мразовити дни кокогато пръстите са станали на кокал да са топли дръжките!! Виждал съм това удобство при резачките Хускварна.Те Варненски ли са
      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

      Коментар


      • #4
        До: Подгряващи дръжки / Heating grips

        Тези дръжки са по удачни сякаш за по асфалтови мотори (туристически, чопъри ... та даже и пистарки, макар че не ми изглежда удачно).

        Колега ако ти е студено на ръцете докато караш при по ниски температури, ефективно и евтино решение е да си сложиш медецински ръкавички.Струват стотинки, но помага доста.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

        Коментар


        • #5
          До: Подгряващи дръжки / Heating grips

          Нямаше да пиша , ако не се бях загледал и установих , че моите са абсолютно същите(същия модел). Купих ги от Моторко за 101 лв мисля беше и си ги монтирах сам за максимум час. Значи за офф не знам , аз ги карам на Хонда ВФР, т.е. спорт турист. и оня ден 11.01 ходих от Вн до Сф в командировка и на 12.01 се прибрах. Естествено по пътя други мотори не срещнах(лоши пътища , хубави хора , хубави пътища - всякакви хора е написал един колега в аватара си ). Правих си експерименти с подгрева - Тъй като до Сф ходих със зимни ръкавици, които нямат проветрение. Когато караш на силната степен на подгрева, ръцете ти въпреки студа се потят и върховете не пръстите ти изстиват. На ниската степен е по-добре, ама трябва да минеш на нея преди да са ти се изпотили ръцете. Като цяло за дълги преходи е супер , но за оффроуд не знам. На 02.01.2010 открих годината(да се пукате в Сф, че при вас май беше студено и не ставаше за каране ) и ходих до нос Калиакра.
          Бях обаче с чисто спортни кожени перфорирани ръкавици с които и друг път съм карал в студ ,но без подгрева и ми е било ужасно. С перфорираните ръкавици на високата степен на подгряване се чувствах все едно карам лятото. БЕШЕ СУПЕР!!!Ама пак повтарям - за къси преходи не си струва. Тия дръжки имат СТАРТ, който пише , че не трябва да се използва повече от 5 мин(свалял акомулатора-не знам как ще стане в движение ама....)-тогава греят много силно и чак парят. Като се достигне температура , се преминава на силната или слаба степен. Иначе ако не ползваш СТАРТ-а, вятъра ги обдухва и не са ефективни. Като цяло съм доволен,но зависи за какво си ползваш мотора-(за леко ендуро или офф не знам дали ще са полезни) . Янко Чуров има същите подгревни дръжки и знам , че също кара на 02.01.2010(как го натопих само - хихихи) и ще ми е любопитно да прочета и неговото мнение.
          ПП Само усещам нещо на моя подгрев(ама може и да си внушавам)-едната грее малко по- слабо от другата. Има също 2 начина на свързване към мотора, ама си има схеми , зависи коя ще ти хареса.
          ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ И КАТО ГЛЕДАМ ТОЯ СНЯГ ВЪН -МНОГО МА Е ЯД

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X