Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каските Shoei

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

WWW разбирам, че наистина са в топ 10, но би ли ми казал, кой състезател по писта или мотокрос носи и рекламира КВС в Европа и кой в Америка.

Такава статистика много би ми била интересна при положение, че първите 20 в пистата (говорим само за световни шампионати) носят или Арай, Шой, Шарк, АГВ, Нолан.

В кроса са Лейзър, Айрох, Премиер, АГВ, Шарк, Шой.

Освен това в сайта им който ти ми даде май нямат, тоест не произвеждат рейсингови каски или аз не открих.

Айде ако имаш некоя статистика дай тука да видим

Ей да не помислиш че се заяждам, няма такова нещо просто интересно ми е

Коментар

бе не го тормозете WWW
      напоследък и аз взех да се заглеждам около каските КВС
      карат ги из щатите от известните марки са
      то и суоми преди време никой не я знаоеше после наля малко пари в реклама и тръгнаха
      сега май напоследък пак се поизгубха ще трябва май припомняща реклама да правят
      в щатите има много фирми които са много добри а само там си ги знаят
      то "само" е много условно щото там с такива неща се правят такива оброти колкото в целия останал свят че и повече
      е го хонда например за европа им е много мижава политиката
      с изключение на италия там така малко по агресивен маркетинг но тва е изключение а и там имат заводи
      ма я ги вижте в америка кво праят и кви пари наливат за реклами състезания и др
      същто важи и за почти всички останали
      до скоро само ктм не даваша зор на щатския пазар ма сега и те са се юрнали да наливат там яко
      лошото е че другите вече са се окопали там май
      а като цяло ми се струва че тамошния пазар е доста консервативен(
      знае си пича че хонда са добри и не го интересува друго
      между другото тва че еди кой си карал с еди ква си марка каска не значи че са мнго хубави тия каски
      те за техния човек я правят по поръчка специална няма нищо общо с серийната освен външните прилики де
      много така изреваха от шарка примерно но айде няма да пиша вече че се олях

Коментар

Taka e! Хонда продава в САЩ 50% от моторите, а всички останали фирми, другите 50

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X