Ефикасна ли е обикновената яка .Има ли смисъл от нея , понеже цената и ев пъти по ниска от твърдите пластмасови.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Яка за врат
Свий
X
-
От: яка за врат
Ако става въпрос за яка от този тип:
Да, определно е по-безопасно с нея отколкото без нея.Виждал съм някой който стърчат доста напред и са малко неудобни като искаш да си гледаш нещо по тялото без да си свалиш каската, но някой са къси и предпазват само за отстрани и назад.
От известно време карам и аз с такава яка от по-късия вариант и въобще не ми прави впечатление.От време на време се измества на една страна, но не е проблем.Чак понякога си мисля че съм я изгубил и си я пипам с ръка да видя там ли е.За сега основно предимство което съм усетил е че може би не ми се набива и изкълчва врата толкова лесно ако не внимавам когато карам в по-гъста гора и ме удари случаен клон по главата по-силно.Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
-
От: Яка за врат
Мисля че като размери се делят само на детски и за възрастни.А иначе за качество предполагам че всички са едни и същи.На живо съм виждал само 2 модела на 661 (моят който е от по-късите и един дълъг, даже като се замисля може моя да е детски, но не вярвам понеже пак си е дебел като другия, а детските вратлета са къси).Има готини яки на 661, EVS, Thor и други.Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Коментар
-
Първоначално публикуван от iron_maiden_ Преглед на мнениеЗдравей момчета интересувам се от къде мога да намеря по-евтина яка,ако имате повече инфо моля помогнете ми
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4е4и Преглед на мнениеeat my dust
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар