От: Подводен риболов и гмуркане
В подготовката си обръщаме особено внимание на екипировката : -))
а този - на останалото :
http://www.youtube.com/watch?v=88H-RdhlQQE&feature=related
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подводен риболов и гмуркане
Свий
X
-
Абе има ... ама аз не можах да взема
Тези дни морето се обърка ... Чакаме го от сряда нататък да падне. А дано!
Остави коментар:
-
A така колега , браво ,а няма ли някоя талпичка от кефалите между платерините та да те дръпне по здраво.Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнениеЕй най-после има какво да сложа в темата за тази година...Само чета , мълча и преглъщам на постиженията ви от южното море. Обаче от два дни на север ситуацията се промени. Разкошна видимост и ... риба
Наистина има риба! Извадих едва четвърт (даже по-малко) от това, което видях 
Остави коментар:
-
Браво Димо, добър улов!
Момчета, организирайте се по навреме докато е хубаво времето и има риба в морето, че обърне ли се ситуацията ... и огромен мерак не пълни кукана!
На слука от мен ... и внимателно с морето!
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение......................................................................, аз ще се отплатя в
Пепи ... пробвах наскоро да му се отплащам с айрян .... ама не стана ....
Вече знам къде му е цаката .... ама .... убаждам само когато Яна не чете форума, или на четири уши ( да се чете 4 бири) ...
Остави коментар:
-
Имам бре, освен мерака и другите неща си имам, ще се възползвам....Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнениеПепи вземи си маска, плавници и шнорхел и идвай да се учим.
Даже нищо не вземай, само мерака ... ако е голям - ще стигне.
Тук има всичко останало
Остави коментар:
-
Пепи вземи си маска, плавници и шнорхел и идвай да се учим.
Даже нищо не вземай, само мерака ... ако е голям - ще стигне.
Тук има всичко останало
Остави коментар:
-
Мен ще ме научиш на тоя неща, мерак имам, както малко опит под водата, но харпун не съм хващал доста отдавна, аз ще се отплатя в
Остави коментар:
-
Ей най-после има какво да сложа в темата за тази година...Само чета , мълча и преглъщам на постиженията ви от южното море. Обаче от два дни на север ситуацията се промени. Разкошна видимост и ... риба
Наистина има риба! Извадих едва четвърт (даже по-малко) от това, което видях 
Остави коментар:
-
"Браво бе Живко, давай все в същия дух и разнообразявай темата, че напоследък стана като чат. "
Да разнообразявам ма тя отпуската свъши.
Живот и здраве догодина пак.
Остави коментар:
-
Браво бе Живко, давай все в същия дух и разнообразявай темата, че напоследък стана като чат.
Остави коментар:
-
Хайде и аз да се похваля с няколко рибета.
Остави коментар:
-
Няма да сменям никакви ластици. Догодина живот и здраве,а сега вдигам харпуна на трупчета,моето гмуркане приключи за този сезон. Сега започвам да горя нафта с лодката.
Големите талпи ги оставям на вас и да ми оставите някоя еии.
Остави коментар:
-
Ами те се оглеждат и питат - "къде е Чочко, къде е Чочко?" ... липсвам им, пък и те на мен - още повечеПървоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнениеЕееех Цочо,Цочо , ако знаеш в момента платерините кви сборове правят,но са на по дълбокото и устите им горе. Много пасажи ама мен много не ме блазнят ти знаеш. Само за теб работа. Поздрави.
И вземи си смени ластиците, да не се ядосваш после като срещнеш дядо им на паламудчетата ...
Остави коментар:
-
Еееех Цочо,Цочо , ако знаеш в момента платерините кви сборове правят,но са на по дълбокото и устите им горе. Много пасажи ама мен много не ме блазнят ти знаеш. Само за теб работа. Поздрави.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Остави коментар: