Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте идея за марка ПВЦ дограма

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #91
    До: Дайте идея за марка ПВЦ дограма

    Добре де, моя грешка. Проблема е, че голяма част от оторизираните партньори на саламандър използват турски обков, който много често ръждясва, за да се вместят в по ниски цени. Човека, за който говоря също е оторизиран партньор, но на рехау, и като се видя с него ще го помоля да ми обясни по-подробно за обковите. Възможно е от рехау да следят какъв обхов се използва. Аз като си търся такива неща, обикновено си избирам марката и питам да ми препоръчат оторизиран представител-изпълнител, с надеждата, че ще препоръчат някой, от който да съм доволен и после да препоръчам тяхното. Засега метода работи. И все пак, като съотношение цена-качество, по добре е рехау.
    Александър

    Коментар


    • #92
      До: Дайте идея за марка ПВЦ дограма

      Колега и двете фирми които споменаваш са производители на системи профили от ПВЦ разбирасе не най-добрите на нашия ,европеиски и световен пазар но, ако искаш да даваш препоръки ще трябва да знаеш че : Пофилите ,колко са дебелините на стените,колко камерен е,какъв е коефициента на топло преминаване, шумо изолация ,дебелина на армировката нейната галванизация и конфигурация.Обковите също са немски и останалите , при тях трябва да се знаят предимства и недостатъци като:поставени ли са всички детаили, възможности за реголиране, противовзломни възможности до каква степен, възможно ли е микропроветряване , предимства и недостатъци пред другите.Стъклопаета е история и той :дебелина на пакета, дебелина на съклата ,обикновенни стъкла или нискоемисиини,рамер на дистанционера, какви коефиценти на топло и шумо изолация ще постигнем.Накрая остава монтажа който също както и изработката трябва да е от фирма доказала че държи на качеството на краиния продукт.Разбира се има още много други неща които да се кажат за дограмите но това тук трябва да се знае според мен задължително.
      [/SIGPIC][/SIGPIC]

      Коментар


      • #93
        До: Дайте идея за марка ПВЦ дограма

        Е до такава степен не съм навътре , но като потребител мога да препоръчам марката. За мен 5-камерна със троен стъклопакет върши идеална работа.
        6 и 7 камерните са като 12 мегапикселовите камери на мобилните телефони - повече рекламен трик. Все пак, темата е публична и всеки има право на менение, независимо колко компетентно е то. Според мен като цена/качество Rehau е един добър избор.
        Александър

        Коментар


        • #94
          До: Дайте идея за марка ПВЦ дограма

          Аз казвам само че след като ще се дава някакви пари поне да се поинтересуваме какво се предлага на пазара , каква енергия ще спестим /пари/ , искаме ли да ни е обезшумено в домани или офиса , колко често ще се налаг сервиз , сигорноста от взлом и тогава правим сметка за разликата в цената от 3,4,5,6,7 камерен профил и всъшност може да се окаже че разликата от това което искаме итова което ни предлагат не е толкова страшна. А това че ти си доволен говори че си попаднал на добра фирма .
          [/SIGPIC][/SIGPIC]

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X