Продукти:
200 г зелена ябълка
75 г червен лук
2 твърдо сварени яйца
200 г портокал
100 г майонеза
100 г настърган кашкавал
• Салатата се реди на пластове, като всеки пласт се намазва с майонезата.
• 1 пласт - обелена и нарязана на дребни кубчета ябълка.
• 2 пласт - червен лук се нарязва на филийки, след което се разделя на халки.
• 3 пласт - яйцата се обелва и се наситняват.
• 4 пласт - портокалът се обелва и се разделя на резени, след което се нарязва на кубчета.
• Така наредената салата се гарнира с настърган кашкавал.
200 г зелена ябълка
75 г червен лук
2 твърдо сварени яйца
200 г портокал
100 г майонеза
100 г настърган кашкавал
• Салатата се реди на пластове, като всеки пласт се намазва с майонезата.
• 1 пласт - обелена и нарязана на дребни кубчета ябълка.
• 2 пласт - червен лук се нарязва на филийки, след което се разделя на халки.
• 3 пласт - яйцата се обелва и се наситняват.
• 4 пласт - портокалът се обелва и се разделя на резени, след което се нарязва на кубчета.
• Така наредената салата се гарнира с настърган кашкавал.