Искам да споделя с вас любимите си рецепти:
Горски стек
Обезкостен свински котлет се начуква,посолява и поръсва с черен пипер,овалва се в брашно и се запържва или пече на скара.
Нарязва се ситно глава лук и се запържва с парче масло за около 1мин.
Поставя се една чаша червено вино докато се изпари.
Прибавят се 300гр.мариновани горски гъби и брашно за плътност.
Прибавяме 1-1,1/2 чаша студена вода,подправя се с черен пипер.
Прибавяме котлетите и задушаваме.
Накрая прибавяме 100гр.сметана.
Подлучени воденички
Сваряваме воденичките в солена вода,вино, чубрица и черен пипер.
За соса -Запържваме лук,брашно,домати червен пипер,сол и бульон.
Прибавяме воденичките към соса и накрая магданоз.
Да ви е сладко на всички
Горски стек
Обезкостен свински котлет се начуква,посолява и поръсва с черен пипер,овалва се в брашно и се запържва или пече на скара.
Нарязва се ситно глава лук и се запържва с парче масло за около 1мин.
Поставя се една чаша червено вино докато се изпари.
Прибавят се 300гр.мариновани горски гъби и брашно за плътност.
Прибавяме 1-1,1/2 чаша студена вода,подправя се с черен пипер.
Прибавяме котлетите и задушаваме.
Накрая прибавяме 100гр.сметана.
Подлучени воденички
Сваряваме воденичките в солена вода,вино, чубрица и черен пипер.
За соса -Запържваме лук,брашно,домати червен пипер,сол и бульон.
Прибавяме воденичките към соса и накрая магданоз.
Да ви е сладко на всички