Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Курс Пещерняк в ПК Хеликтит

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Курс Пещерняк в ПК Хеликтит

    Пещерен Клуб „Хеликтит” София организира курс за начално обучение „Пещерняк”

    Първа сбирка и записвания : 30.10. (вторник) 2012 от 19:00 ч. в клубното помещение на ул. Кирил и Методий №42, сградата в двора, последният етаж, в дъното на к
    оридора.

    Курсът включва теоретични и практически занимания обхващащи всички средства и методи за проникване в хоризонтални и вертикални пещери, всичко свързано с образуването на пещерите, техният климат, животинският им свят, археологията, създаване на пещерни карти, както и работата с GPS приемник , пребиваването и бивакуване в планината, оказване на първа помощ на пострадал и др.

    Програма:
    - 30 октомври (вторник) от 18:30 ч. – записване
    - 3 или 4 ноември (събота, неделя) – пробно проникване в пещера
    - 6 ноември от 19:00 ч. – първо теоретично занимание (лекции)
    - Май 2013 – приключване на курса

    Учебните занимания се провеждат от квалифицирани инструктори: теоретичните в клубното помещение всеки вторник от седмицата, а практическите през почивните дни (събота и/ или неделя). В рамките на курса ще се проведат и няколко занятия с продължителност 3-4 дни. Курсът приключва с теоретичен и практически изпит. Издържалите получават документ за придобита квалификация „Пещерняк”.

    Цена на курса 2 х 70 лв. вносими на 2 вноски. В цената влиза годишна застраховка живот, учебните материали и предоставяне на специализирана индивидуална екипировка за проникване във вертикални пещери.

    http://www.helictit.info/?act=cms&id=13488340391217

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X