Обява

Свий
Няма добавени обяви.

XCo Adventure Cup 2010 – екстремен многобой, 25 септември – Боровец.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • XCo Adventure Cup 2010 – екстремен многобой, 25 септември – Боровец.

    XCo Adventure Cup e новото екстремно състезание на България! XCo Adventure Cup възстановява екстремните планински състезания от Adventure Race тип в България, които предизвикаха голям интерес през 2007 и 2008 година. В световен мащаб тези състезания са изключително популярни – това са Discovery Eco Challenge, Abu Dhabi Adventure Challenge, XTerra и много други...




    В последния уикенд на септември, еднодневната надпревара ще събере отбори от цялата страна в курорта Боровец, за да се докажат по близо 100-километрово трасе. Трекинг, колоездене, бягане, спускане на рапели и скално катерене, навигация и издръжливост ще са предизвикателствата пред екипите от по двама души. Тези етапи включват и изкачване на връх Мусала.

    Състезанието ще е във 24-часов формат на 25 и 26 Септември 2010 година и в сравнително малък район, което ще даде много лесен достъп за публика и медии на старта и финала пред хотел Рила, Боровец и по трасето в Мусаленския дял на планината.



    Едни от най-трудните и атрактивни препятствия - скално катерене и пускане на рапел ще са достигат изключително лесно от феновете и медиите – с Лифтовете на домакина - курорта Боровец/Боровец Байк Парк(или с високопроходими автомобили) .

    Очаква се участието на около 40 отбора по 2-ма състезатели и допълнителен поддържащ екип от 20-30 души.

    Паралелно със състезанието в курорта Боровец ще се проведе Държавното Първенство по Планинско Колоездене (дисциплина Downhill), което ще привлече над 200 участника.

    Повече инфо тук


Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X