Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип за летни разходки и риболов!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на джип за летни разходки и риболов!

Извинявам се, въпросът беше ми не беше конкретно към вас, интересуваше ме само Веобразния мотор 3.2.

Всички шестаци, с които съм се сблъствал, са крайно сложни при ВАГ групата, с по един или два датчика на разпределителните валове, долу на маховика и на вала също по два, цяла математика - задачка с пет звездички за зубъри с очила и акне, е да запали такъв мотор. Единствено липсата на делко бих нарекъл като прогрес при тия от Инглощад, ако говорим за прост и дуракоустойчив мотор, разбира се.

По същество, шегата настрана, това в общи линии се опитах да разбера, този шестак има ли такива датчици, въобще нещо повече за запалителната му система, признавам си, след като веднъж загаснах насред нищото от такъв датчик, си влача в двете коли по един. А и ме интересува като цяло запалителната система, понеже смятам да го газифицирам с ГИ, като смятам вместо да дупча колекторите, да сложа подложки под дюзите, като цяло в общи линии предварително да знам как е устроен този мотор. Има интересни клипове в ютуб.

Ако има линкове тук, моля да ми съдействате, оказа се, че не мога да отварям всички страници, докато не се "утвърдя" нали... като потребител с брой мнения. А като цяло форумът е изключително полезен.
    Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X