Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си купя ли Rexton 2.7 дизел??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да си купя ли Rexton 2.7 дизел??

Жипката е ОК, кара, тегли, бръмка. Цената им е много добра, харченето на гориво е нормално. Щом си я харесал, вОзи се. Обаче имай предвид едни ей такива неща:

- много малко квартални майстори са виждали такова чудо, камо ли да знаят специфични подробности по диагностиката и поддръжката. Ако ти се наложи да я даваш за ремонт, трябва да разчиташ на официален сервиз за да получиш качествена услуга. Което значи леко по-голяма цена. Но пък като се има предвид че вече си спестил тези пари с факта че си си купил евтин автомобил, нещата се балансират.

- Двигателят е по лиценз от Мерцедес, но по някакви причини самите Мерцедес престават да ползват този двигател няколко години по-рано. Приготви си "фонд неочаквани ремонти" и очаквай всякакви изненади, гарнитура, глава, окачване, спирачки, турбо, алтернатор, бушони, крушки, превключватели, жици, помпа климатик, помпа водна, моторчето за сваляне на стъклата, имобилайзер, прочее. И все пак, болшинството собственици си карат рекстъните безпроблемно.

- когато ти омръзне и тръгнеш да го продаваш ще забележиш че цената му се е стопила с ускорени темпове. Но пък ако имаш стабилни финанси, това няма да е от значение специално за теб.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
      Карал съм такова недоразумение. Нищо повече от нелошо семейно комби. ''Джипските'' му качества са по-лоши от на Audi Quatro или Subaru Legacy . Първо прецени за какво по-точно ще се ползва въпросното возило.
      Предвид факта, че автомобилите, които е гледал нямат никакви оффроуд качества, явно това не му е приоритет.
      Вярно е, че негативните оценки са много, но пък познавам хора, които си взеха нови Рекстъни, карат ги и са доволни (??! !??). Предполагам, че има и такива, които са се сцепили от ремонти и "благославят" деня в които са попаднали на въпросния екземпляр. Аз лично не бих си взел таквоз нещо. Какво бих избрал, се вижда от подписа ми - въпрос на вкус...
      Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

ако искаш да разбереш повече за рексътн виж този сайт http://www.myssangyong.ru/forum/
        за официалния сервиз могат да се кажат и добри и лоши работи иначе във този форум не очаквай да чуеш ласкави неща седно да питаш great wall става ли

Коментар

Факта ,че мнение за тази марка дават хора, които са виждали въпросното превозно средство само на снимка,трябва да ти покаже,че няма да получиш адекватен отговор на въпроса си.Позволявам си да пиша в темата само, защото имам изминати общо 460 000 км. с два служебни Рекстъна купувани нови.Мнението ми е,че това е много добър избор.Много добри и безпроблемни машини.На това за Ауди Куатро и Субару Легаци не обръщай никакво внимание,защото е пълна глупост.Не се хвърляй на такива екземпляри по 6 000 лв. защото са на по 5-600 000 км.Тези които си струват са около и над 10 000 лв.Разумния избор е автоматик.И един съвет,никога и при никакви обстоятелства не посещавай фирмения сервиз.Всеки нормален сервиз може да обслужи въпросният СУВ.С други думи отиваш, караш ,харесваш и купуваш.Все пак ще го караш ти,а не колегите от форума.

Коментар

А ти колко си адекватен не е истина... Сравняването на кола купена от магазина и карана 200-300 000км. с такава на 10 години и "реални" 120 000км. е пълна глупост...

Коментар

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
              А ти колко си адекватен не е истина... Сравняването на кола купена от магазина и карана 200-300 000км. с такава на 10 години и "реални" 120 000км. е пълна глупост...
              Смятам ,че съм по-адекватен от хора които не са минали и 10 км. с въпросната кола.Ако все пак съм засегнал някой,най-искрено се извинявам.

Коментар

По-адекватен- вероятно. Но недостатъчно... Да разясня- карането (и обслужването) от 0 до 200 000км. няма нищо общо с карането (и ремонтите) от 350 000км. нагоре... А тези до 6 бона са или над 300 000км., или са събрани колкото да не се разпаднат докато сложиш номерата...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X