Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за звук от лагер Renault Kangoo 4x4 2004

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Питане за звук от лагер Renault Kangoo 4x4 2004

    Здравейте

    От няколко седмици съм собственик на въпросното канго 4х4 , купено нов внос от Враца.
    След началното влизане в сервиз и смяна на скоростна кутия(заедно с раздатката), съединител и куп други "малки" детайли за повече от 50 % от стойноста на колата, се надявах да е долу горе стегната.
    Още докато я карах на собствен ход от Враца до София ми направи впечатлние че при по високи обороти (независимо на каква предавка съм) сякаш се "включва" един лагер , в смисъл звукът е като от лагерите на ония лагерни колички от едно време (дъска върху четири лагера).Силата на звука от въртенето се усилва със скороста, съответно при 120 км в час на магистралата трябва да затворя прозорците ако искам да си чуя приказката със спътника.
    Сега когато я вземах от автокъщата , собствинка ми каза че кардана е основно ремонтиран и всичко работи, като погледнах отдолу видях лепенката на Техно... гр Кубрат с дата Януари тази година и съответно номер.
    Това ми е първата кола 4х4, и четох че тъй като е с постоянно задвижване , е малко по шумна , но като нямам база за сравнение (не съм карал досега подобно Канго), не знам дали това е нормално при тези коли или има проблем с лагера , което би било странно , нали е ремоннтиран.

    Предполагам колеги с RX4 също могат да кажат мнение, доколкото разбрах двата модела ползват същата система 4х4 (поправете ме ако греша).Също евентуално дали бихте препоръчали сервиз в София, в който разбират от този модел/система, евентуално да го погледнат да съм сигурен, че искам да пътувам на дълъг път с него и не ми се искат "изненади".

    Мерси предварително

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X