Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Веригата на раздатката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Веригата на раздатката

Айде бе!Точно ти да се омотаеш
    Пак слухтене му е майкатаНяма смисъл да се хвърляш да разглобяваш на сляпо.
    Та в горния ред на мисли.При разтегната верига без обтегач,би трябвало да се усещат и удари при подаване и отнемане на газта. А също така да се получи едно характерно бъздене при определени обороти,когато е свободна,т.е газта е подадена само до толкова колкото да се поддържа леко някаква скорост.
    Въртят ми се някакви спомени,че Павле имаше опит с раздатката,ама нали смени марката и рядко влиза в нашия раздел...

Коментар

Избръмчала ми е кратуната с други задачки и просто не мога да се концентрирам достатъчно. Ако издържи следващите няколко дена, ще му видя сметката, въпроса е да не ме остави на пътя, че на една кола като станат много карачи ... знаеш
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Ще издържи много време стига да не ти пречи шума .
        П.С. - на предните главини с ключалки ли си , или капачки .
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
          Ще издържи много време стига да не ти пречи шума .
          П.С. - на предните главини с ключалки ли си , или капачки .
          Мда, все пак е веригата, м@мка и. Като че ли не трополи чак толкова, че да се разкапе на момента, а и като знам, че не е съвсем У ред няма и да я томозя известно време, поне не без нужда Шума ме дразни, но засега ще го преживея, нямам много голям избор.

С авоматични хъбове съм, не е тунинговано абсолютно нищо по Витарника ... засега

Коментар

Тефчо ,ако не е включен преден мост не би трябвало да има прескачане на веригата. А между другото с разтегната верига изминах доста километри . При моя случай прескачаше при ряско пускане на съединитела.Купих друга раздатка от колегата Павле и за сега съм доволен.Виж в раздела Купувам-Продавам имаше скорости с раздатка на добра цена.
            [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

Коментар

До колкото разбрах, нещата не са докарани чак до прескачане на веригата. Ако става това най вероятно ще са за смяна и зъбните колела и наистина по-добре - друга раздатка.

Коментар

Определено не прескача, но не знам кога ще започне. Засега само трополи дразнещо и вероятно гризка полека зъбите. Седмица-две за сериозни ремонти и покупки и дума не може да става, по простата причина липса на свободни финанси.
                То по принцип Витарата беше предвидена за след Нова Година, но на другата ми кола и се случи случка (половината свещ в цилиндъра) и се опитвам да се измъкна от положението както мога, щото без транспорт съм загинал.
                Въпроса го повдигнах, защото точно пък раздатка на Витара не съм отварял и в началото не бях сигурен какво точно трополи, затова и питах, но вчера се засякохме случайно с едно приятелче, което ми потвърди съмненията относно веригата.

Да поприключа малко с текущите задачки и ще я разфасовам, ако е трагично положението ще търся друга раздатка...

Коментар

Преди да се вкараш в приключения с раздатка и с веригата смени втулка / втулките / на главините .
                  0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                    Преди да се вкараш в приключения с раздатка и с веригата смени втулка / втулките / на главините .
                    Ако не те затруднява, дай малко по-подробно, че нещо не схванах? Щом си го написал, сигурно е важно - имаш предвид, че може да ми трополят хъбовете или че не изключват? Или има нещо друго, което пропускам?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X