Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на Витара или Гранд Витара-бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на Витара или Гранд Витара-бензин

Здравейте колеги нов съм във форума и предварително се извинявам ако темата ми не е на място.Та от заглавието става видно че съм се ориентирал към една от двете джипки Витара или Гранд Витара.Изискванията са ми бензинов мотор 2.0 V6 или 2.0i,дълга база с клима.За витара знам че имат проблеми с ръждите.Ако може да ми дадете малко повече инфо относно двете модификации кои мотор е по надежден,по добър за газификация и по малко проблемен.Ще се кара главно по пътища,както и зимата в местност с повече сняг,и през уикендите за риба.
    Мерси предварително на всички.
    Поздрави.
    Honda CR-V FACE

От: Избор на Витара или Гранд Витара-бензин

Ако ще е предимно онроуд автомобил с леки офф забежки - честно казано, Гранд Витарата май е твоят автомобил. Определено е по-добра откъм комфорт.
    "... през уикендите за риба..." е малко относително, зависи къде ходиш за риба Каквото и да вземеш, ако е обурудвано с гуми, удобни за всекидневно шосейно каране, няма да е особено добро за яка кал примерно. И обратното, ако сложиш гуми със злобен офроуд грайфер, ще ти подуят главата по асфалта.
    За моторите ... ще си трая, че любителите на 6таците ще ме овикат
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Няма да има някакви тежки офф изпълнения дори и за риба
      Honda CR-V FACE

Коментар

Витара V6-2.0 е добър двигател, 2.5 Гранд Витара-още по-добър. Гранд Витарите 1999-2005 г. са последните рамни, ако за теб има значение. Обаче просто са грозни, лично мнение. След 2005, тоест Гранд Витара 2 вече е с интегрирана рама, което преведено значи, че е без такава, отзад е с независимо окачване-изобщо е по-асфалтно ориентирана. Шестаците работят добре единствено с ГИ, може и обикновена АГУ, но си е садо-мазо. Успех!
        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

окачвнето на витара и гранд витарата едни и също ли е?също така гранд витара има ли проблеми с ръждата
          Honda CR-V FACE

Коментар

Пич, отдели един час и почети, има писано предостатъчно. По въпроса разбирам, че или изобщо не си прочел предния ми пост, или хабер си нямаш какво питаш.
            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X