Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki - ксенон или халогени?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Suzuki - ксенон или халогени?

Първоначално публикуван от track2000 Преглед на мнение
    Брат, ти къде живееш не знам! Като са ти сложили оторизиран сервиз за преглед с 10 кинта бакшиш не минаваш ли? (щото все задно ляво не държи) Ми същото ще бъде и за фаровете.
    Явно си затруден с четенето. Всичко е написано в профила и подписа.
    С бакшиши не бих заменил човешки живот.
    Баси простотията.....

Коментар

Това за човешкия живот добре, ама го кажи на тези където правят прегледите.За жалост съм бил свидетел на какво ли не. А сега по темата...имам сложен ксенон регулиран добре и твърдя че не заслепява. Както съм писал по горе и нормалните крушки сложени на не регулирани фарове пречат по съшия начин!
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
        ...За да не си помислиш че плюя по ксенона,ще кажа,че на Баркетата сложихме ксенон на дългите светлини-"ден правят",а аз като си измисля някакви халогени,ще си сложа на тях
        Поздрави!
        Писано е и друг път във форума за дългите и ксенона.
        Има основателна причина да няма подобно фабрично решение и тя е, че на ксеноновата крушка и трябва време за да загрее и да светне с пълен интензитет. Докато загрее, свети не съвсем както трябва, съответно и видимостта е такава...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          Писано е и друг път във форума за дългите и ксенона.
          Има основателна причина да няма подобно фабрично решение и тя е, че на ксеноновата крушка и трябва време за да загрее и да светне с пълен интензитет. Докато загрее, свети не съвсем както трябва, съответно и видимостта е такава...
          Да ти кажа-прав си,бавно загрява.Интересното обаче е,че при "светкавица" светва с пълния си интензитет.Ако е загряла веднъж,и сменяш често къси-дълги ,няма проблем.
          Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Друго си е с ксенона(в събота го сложих H4/35W 5000к).Иска едно хубаво регулиране и всичко е на 6.Ден прави пред Витарката
            Subaru Forester 2.0t EJ205
            Автосервиз FLEXAUTO

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X