Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опел Кампо 3.1ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Опел Кампо 3.1ТД

Добър вечер колеги, собственик съм на Терано 2, но съм си харесал един Опел Кампо. Не съм много по техниката, а повече по експлотацията. Ще се радвам някой да ми разясни относно този пикап. Дали двигателите са добри, как са с ръждата, с разхода... всякаква информация би ми била полезна. Благодаря Ви!

От: Опел Кампо 3.1ТД

Имаше един колега от Русе с Кампо.Дано да прочете темата и да ти отговори.Иначе предполагам,че прилича на Фронтерата.Но пък за двигателя 3.1 мисля,че си е чисто Исузу.

Коментар

Точно така двигатела е 3.1 115hp Isuzu здрав мотор,във купето ми наподобява на фронтера единствено на вратите и таблото мисля беше.

За Ръждата нали знаеш че ако си е на годинки няма начин да я пропуснеш нормално е.
      Ако съдя по разхода на нашия джип които е също 3.1 на Isuzu 10/100 дълго 12-13/100 градско.

Коментар

На кампото наи важното е състоянието на шасито от началото на легена до ресорите , ако е системно претоварван там е скъсан и заваряван - това не ти трябва . Другота е нормалното да няма воеве и лоши шумове. а ръждата е въпрос на миене
        МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Благодаря Ви за информацията колеги. Ако си взема, скоро ще се похваля. Лека вечер на всички!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X