Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно предни биалетки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно предни биалетки?

Здравейте! Става въпрос за Фронтера Б 2000г бензин, дълга база. Стават ли задни биалетки отпред,защото някъде във форума четох,че са по здрави. Предстои ми смяна на предни,та въпросът ми е дали ще стане. Също да попитам,след като съм я повдигнал с 5 см по добре ли ще е да отрежа и да наставя новите биалетки с 5 см.

От: Въпрос относно предни биалетки?

Ако си видял как изглеждат едните и другите ще разбереш, че не стават. За 5 см. не е нужно да наставяш нищо.
    no signature no problems

Коментар

Да бе мааму.Бахти и щуртията,верно,че не става,а съм ги свалял и двете.Незнам откъде ми беше влезнала тази щуртия в главата.А относно удължаването на бианетките мисля ,че идеята беше твоя на старата ти джипка ,за да си запазиш динамиката на хода.Ако искаш избърши темата.Ти твоята след повдигането (торсионите отпрет,подложки отзат) друго по окачването не пипа ли ? Става въпрос за новата.
      Последно редактирано от stefan_00; 06-04-13, 16:18.

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_00 Преглед на мнение
        Да бе мааму.Бахти и щуртията,верно,че не става,а съм ги свалял и двете.Незнам откъде ми беше влезнала тази щуртия в главата.А относно удължаването на бианетките мисля ,че идеята беше твоя на старата ти джипка ,за да си запазиш динамиката на хода.Ако искаш избърши темата.Ти твоята след повдигането (торсионите отпрет,подложки отзат) друго по окачването не пипа ли ? Става въпрос за новата.
        Прав си, идеята е моя, ама там беше друга схемата, пък и беше повече от 5 в крайна сметка а на новата нищо не съм удължавал и си работи екстра. Само сложих по-дълги задни амортисьори и удължих предните.
        no signature no problems

Коментар

Да помня че имаше там и боди лифт . Та тези Опели ги караме над 6 години от А на В . Само не знам какво ще е следващото.Междо другото в момента съм със изолиран АГР клапан зарушен с ламарина и които си работеше и обикноведна гозова уредба . Предстои ми монтаж на Инжекцион та се чудя клапана дали да си го възстановя.

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_00 Преглед на мнение
            Да помня че имаше там и боди лифт . Та тези Опели ги караме над 6 години от А на В . Само не знам какво ще е следващото.Междо другото в момента съм със изолиран АГР клапан зарушен с ламарина и които си работеше и обикноведна гозова уредба . Предстои ми монтаж на Инжекцион та се чудя клапана дали да си го възстановя.
            Недей, щом не ти свети чека, тоя апандисит е излишен.
            no signature no problems

Коментар

Океи. Остава си. Тези дни предстои подмяната не че не върви и така ма то штуртията .....Дано не ми мине котка път. (пак) . Става въпроз за уредбата.
              Последно редактирано от stefan_00; 07-04-13, 19:39.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X