Здравейте! Става въпрос за Фронтера Б 2000г бензин, дълга база. Стават ли задни биалетки отпред,защото някъде във форума четох,че са по здрави. Предстои ми смяна на предни,та въпросът ми е дали ще стане. Също да попитам,след като съм я повдигнал с 5 см по добре ли ще е да отрежа и да наставя новите биалетки с 5 см.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос относно предни биалетки?
Свий
X
-
От: Въпрос относно предни биалетки?
Да бе мааму.Бахти и щуртията,верно,че не става,а съм ги свалял и двете.Незнам откъде ми беше влезнала тази щуртия в главата.А относно удължаването на бианетките мисля ,че идеята беше твоя на старата ти джипка ,за да си запазиш динамиката на хода.Ако искаш избърши темата.Ти твоята след повдигането (торсионите отпрет,подложки отзат) друго по окачването не пипа ли ? Става въпрос за новата.Последно редактирано от stefan_00; 06-04-13, 16:18.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stefan_00 Преглед на мнениеДа бе мааму.Бахти и щуртията,верно,че не става,а съм ги свалял и двете.Незнам откъде ми беше влезнала тази щуртия в главата.А относно удължаването на бианетките мисля ,че идеята беше твоя на старата ти джипка ,за да си запазиш динамиката на хода.Ако искаш избърши темата.Ти твоята след повдигането (торсионите отпрет,подложки отзат) друго по окачването не пипа ли ? Става въпрос за новата.no signature no problems
Коментар
-
Да помня че имаше там и боди лифт . Та тези Опели ги караме над 6 години от А на В . Само не знам какво ще е следващото.Междо другото в момента съм със изолиран АГР клапан зарушен с ламарина и които си работеше и обикноведна гозова уредба . Предстои ми монтаж на Инжекцион та се чудя клапана дали да си го възстановя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stefan_00 Преглед на мнениеДа помня че имаше там и боди лифт . Та тези Опели ги караме над 6 години от А на В . Само не знам какво ще е следващото.Междо другото в момента съм със изолиран АГР клапан зарушен с ламарина и които си работеше и обикноведна гозова уредба . Предстои ми монтаж на Инжекцион та се чудя клапана дали да си го възстановя.no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар