Здравейте! Не съм сигурен, дали това е правилния раздел за тази тема, но ако не е, нека бъде преместена. Проблемът ми е следния: тази вечер реших да изкарам джипа малко из лозята и си го карах само на задните колела, но когато пуснах 4x4 и тръгнах, се чу някакъв странен шум, все едно някаква ламарина стръже отдолу. Не разбирам изобщо от джипове и диференциали и затова реших да попитам. Къде може да е самия проблем? Нещо на предния диференциал ли не е както трябва? Дано някой е разбрал, какво исках да кажа, защото честно казано и аз не се разбрах много. Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем при 4x4 на Mitusbishi Pajero 2.5 TDI
Свий
X
-
До: Проблем при 4x4 на Mitusbishi Pajero 2.5 TDI
Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнениеЗдравейте! Не съм сигурен, дали това е правилния раздел за тази тема, но ако не е, нека бъде преместена. Проблемът ми е следния: тази вечер реших да изкарам джипа малко из лозята и си го карах само на задните колела, но когато пуснах 4x4 и тръгнах, се чу някакъв странен шум, все едно някаква ламарина стръже отдолу. Не разбирам изобщо от джипове и диференциали и затова реших да попитам. Къде може да е самия проблем? Нещо на предния диференциал ли не е както трябва? Дано някой е разбрал, какво исках да кажа, защото честно казано и аз не се разбрах много. Благодаря предварително![SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich
-
Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнениеЗдравейте! Не съм сигурен, дали това е правилния раздел за тази тема, но ако не е, нека бъде преместена. Проблемът ми е следния: тази вечер реших да изкарам джипа малко из лозята и си го карах само на задните колела, но когато пуснах 4x4 и тръгнах, се чу някакъв странен шум, все едно някаква ламарина стръже отдолу. Не разбирам изобщо от джипове и диференциали и затова реших да попитам. Къде може да е самия проблем? Нещо на предния диференциал ли не е както трябва? Дано някой е разбрал, какво исках да кажа, защото честно казано и аз не се разбрах много. Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнениеНяма значение вече. Разбра се какъв е проблемът. Благодаря все пак!
Коментар
-
Тук бих предложил на модераторите;
Хора който са задали въпрос за конкретна повреда и колегите са се втурнали да им помагат с всички знания и умения,а те след отстраняване на проблема не споделят каква е причината за повредата,да бъдат наказвани по някакъв начин.Според мен те ни правят на глупаци,ти му помагаш той се прай на оборотен.Когато е на зор реве а като оправи повредата си мълчи.ПОМИСЛЕТЕ МОДЕРАТОРИТЕЕ[SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich
Коментар
-
Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнениеНяма значение вече. Разбра се какъв е проблемът. Благодаря все пак!
Поздрави!0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.
Коментар
-
Така. Като за начало, не че не искам да споделя, но просто бащата каза: "Знам какво му има и ще го оправим, но някой друг път" и не съм се интересеувал какво му има, но щом такива са правилата на форума се извинявам и днес го питах и ми каза, че карето на кардана било разбито и трябвало да се смени. И отново се извинявам, но просто не знаех, че така стоят нещата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар