Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Паджеро Пинин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на Паджеро Пинин

Здравейте колеги,
    Намерих 2 джипа и другата седмица ще ходя на оглед.Може ли да ми кажете какво да гледам в автомобила и няколко коментара относно този модел. Единият е 99', а другият 00'.

Мерси предварително

От: Покупка на Паджеро Пинин

Ами за мен Пинин-а нито е рак, нито е риба. Ако искаш високопроходим автомобил 4х4 с по-големи възможности е едно, а ако искаш лек автомобил 4х4 е друго.
    Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 18-09-10, 21:45. Причина: правопис
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
      Ами за мен Пинин-а нито е рак, нито е риба. Ако искаш високопроходим автомобил 4х4 с по-големи възможности е едно, а ако искаш лек автомобил 4х4 е друго.
      Не се подвеждайте по несериозния външен вид и посредствената на пръв поглед техника.
      В Трявна тази година се яви един пинин и мина цялото трасе, с което силно ми промени мнението за иначе "женският" автомобил.
      Да не кавам, че собственика на този пинин го изтезава от доста време и още не го е счупил...
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Искам мнение какво да гледам в него като отида на оглед? Мерси

Коментар

Всичко един или двама във форума имат такова, може още да не са видели въпроса ти.
          Не че не обичаме да помагаме

Коментар

По- добре погледни в Мицубиши форума конкретно за този автомобил. Механиката като цяло няма да те изненада неприятно, но ГДИ- двигателя може да те побърка сериозно (ако реши да се бъгне). Отделно забравяш за газифициране, което не е за подценяване, защото дори и ГДИ технология, не може да ти даде икономия като дизел.
            Аз съм карал за кратко подобна машинка и като цяло останах доста приятно изненадан- пъргава, комфортна, нова, но доста непозната на средностатистическия майстор.
            08седемшест5едно513четири

Коментар

Здравейте колега .
              Най - добре е да се отведе автомобила на диагностика . Имам предвид да се види двигателя на какво дередже е , защото ако са внос от Италия е твърде вероятно
              предишният собстреник италянец да е забравял да сменя маслото редовно . Ако това е станало то най - вероятно се е образувала кало - подобна гняс която се е натрупала върху разпределителният вал и вероятно е навлязла и в маслените магистали ( по принцип ако се отвори гърловината за наливане на масло има вероятност да се види ) и след смяна на маслото двигателя започва да страда от не добро смазване , започва да подчуква да подтраква и т.н.
              Защо не подчуква сега ли ? защото най - вероятно е наблъскана с добавки .
              Моят съвет е ако много ви хареса а няма къде да я прегледате то предложете на продавача да смените маслото пред него и ако след това продължи да работи тихо ще я купите а в противният случаи той ще ви възтанови парите за маслото .
              Другите неща са стандартните : работи ли супер селекта (предполагам ще търсите с супер селект) , има ли спирачки , как са амортесььорите , работи ли климатика (троника) .

п.п. Мое лично мнение е , че двигателя 1.8 идва малко слаб за това купе през лятото когато се ползва климатика . Аз лично бих избрал по големият мотор ( 2.0 )

поздрави
              [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Благодаря ви колеги за мненията, вече съм горд собственик на ето този красавец

http://www.4shared.com/photo/fullsiz.../Image000.html

1.8 GDI 136 k.c.

Коментар

честито, и със здраве да се возиш
                  емил златков
                  паджеро 2.5тд
                  ве стром 650

Коментар

Първоначално публикуван от Total-Disaster Преглед на мнение
                    Благодаря ви колеги за мненията, вече съм горд собственик на ето този красавец

http://www.4shared.com/photo/fullsiz.../Image000.html

1.8 GDI 136 k.c.
                    Честито колега
                    Моята е същата,откакто съм я взел 1година вече нямам никакви ядове ,тука чета някои плашещи постове че били претенциозни и тн. -аз не съм имал проблеми и е доста икономична
                    Ако имаш въпроси питай -насреща съм

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X