Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Мерцедес 124

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за Мерцедес 124

Здравей те!

Трябва да сменя на Мерцедеса водния радиатор защото протече, понеже в Ботевград качеството на разервните части е меко казано съмнително бихте ли ми казали от София от каде може да си закупя такъв.Трябват ми също и кабели и нови свещи.

Благодаря предварително.

До: Съвет за Мерцедес 124

Станислав 0884 000 358, АУТОДИНАМИК, София, на ул.Раковска, в началото до Козлудуй, всичко без радиатора.
    Нов радиатор от ЕВРО 07, намира се на Козлудуй, след Раковска посока гробищата.

Коментар

Благодаря колега

Коментар

Ако искаш качествен нов радиатор можеш да провериш в Елит кар, оригинален намира се на ъгъла между Ботев и Сливница до Дачия
        през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

В евро 07 са малко менте мои клиенти каквото и да са взели от там се оплакват
          Аз за астрата такъв зор видах и накрая взех радиатор от BN GROUP тел на бул Вл.Вазов 0888 402 175
          не ги познавам лично но радиатора беше на цена 136 лв а навсякъде ми го обяваваха над 300

Коментар

Ако ще си караш колата и няма да мислиш постоянно за това си купи истински радиатор. ПРовери във НИСЕНС,по скъп но истински.
            FORD MAVERIK 2.7TD
            Тел.0898662817
            LZ1IID

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X