Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Еволюцията на едно Дискавъри

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Еволюцията на едно Дискавъри

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    Аз бих желал 2-те малки седалки много моля.
    Няма проблем, запазвам ти ги. Но изчакай все пак до неделя да ги видиш

Yaro, ако те интересува само предната дясна седалка, свиркай.

Първоначално публикуван от Lazar
    Ах, пустата му резервна гумаааа!

Ето нещо полезно.
    Да, това го видях, но, ако това е решението, определено ще се прави, няма да се купува.

Това, което показва 5-ракиев, е хубаво, но не мисля, че бих си играл да го правя на този етап.
    A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Това, дето го показва 5-ракиев, е идеално за моя Рейндж, защото аз имам същия проблем. Резервна гума вътре в багажника, но 29", а иначе колата е с 32". Идеята е добра, още тия дни ще се консултирам с майстора.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Nightcrawler Преглед на мнение
        ... пък и гумата поне малко пази вратата от удари ...
        Тук грешиш. Ако на заден се удариш в дърво или стълб, гумата по-скоро няма да предпази вратата, а ще и нанесе по-големи поражения.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Е това на П38 си го мислих и то наистина ставало ама каде да намеря някой да ми го направи.То тука в Бургас се шматкат доста ЛР,но няма нито един във форума,да не говорим пък за ентусиасти.Абе с две думи залюпени хора,всеки се затворил в черупката си.Няма с кого да седнеш да изпиеш едно кафе или бира и да се хванете да правите ъпдейт на "кошника"
          Бъдете здрави

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
            Тук грешиш. Ако на заден се удариш в дърво или стълб, гумата по-скоро няма да предпази вратата, а ще и нанесе по-големи поражения.
            Имах предвид по-скоро да предпазва от хвърчащи камъни, клони, такива неща. При удар назад е ясно, че не може да се разчита на гумата. Между другото, един път съм удрял стълб на задна, бронята си пое удара (с пластмасовия ъгъл) и резултата беше една следа, която се изтри с пръст. Това, естествено при удар с ниска скорост.
            Първоначално публикуван от stanimirbg
            То тука в Бургас се шматкат доста ЛР,но няма нито един във форума,да не говорим пък за ентусиасти.
            В момента се сещам за giorgio, той мисля, че беше от Бургас, сигурен съм, че има и други.

Коментар

Първоначално публикуван от stanimirbg Преглед на мнение
              Е това на П38 си го мислих и то наистина ставало ама каде да намеря някой да ми го направи.То тука в Бургас се шматкат доста ЛР,но няма нито един във форума,да не говорим пък за ентусиасти.Абе с две думи залюпени хора,всеки се затворил в черупката си.Няма с кого да седнеш да изпиеш едно кафе или бира и да се хванете да правите ъпдейт на "кошника"

Първоначално публикуван от Nightcrawler Преглед на мнение
              В момента се сещам за giorgio, той мисля, че беше от Бургас, сигурен съм, че има и други.
              ... има и още в Бургас, с НЕГО ако седнеш на кафе или бира много неща може да ъпдейтвате на "кошника" ...
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 11-07-08, 20:03.
              Land Rover Discovery:
              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Аз си нямам никакви малки седалки за багажника и много бих искал да сложа, че да мога да го пререгистрирам за фирмен 6 + 1. Само не съм сигурен как става процедурата, щото в момента си е 4 + 1 по талон. А колани имат ли си?

Коментар

Извинявай, че се забавих с отговора, ама тази седмица нямах грам време... Каква е процедурата за пререгистрация, представа си нямам. Малките седалки са без колани и болтове с които се фиксират към купето, но и едното и другото може да се намери лесно.
                  Ето темата, където съм обявил нещата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X