Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повреда в арматурното табло на Range Rover P38 2.5 TDS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Повреда в арматурното табло на Range Rover P38 2.5 TDS

Здравейте на всички,
    имам следния проблем. При смяна на акумулатора забравих ключовете на таблото и се заключи джипа. От тогава ми свети цялото арматурно табло, светят всички крушки и не отчита нищо, нито километри, нито температура-нищо. Та въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с това и какво е направил? Щото не ми се кара на сервиз тъй като на около няма някои който да разбира.
    Двенеща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен

От: Повреда в арматурното табло на Range Rover P38 2.5 TDS

Аз съм правил, грешката да сменя акумулатора с ключ на таблото, но не съм се сблъсквал с подобен на твоя проблем
    Нещо някъде по ел. връзките не е както трябва, според мен.....
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Re: Повреда в арматурното табло на Range Rover P38 2.5 TDS

Колега виж си масата не ти е в ред, аз имам подобен проблем и откачих масата на BeCA-ма и всички индикации на таблото светнаха и километража за временното отчитане се занули, но след като си закачих масата всичко се оправи.

Съобщение от модератор:
      Моля, напишете си в профила от къде сте.
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 25-02-11, 17:03.

Коментар

Не е от масата. Друга му е болката?????
        Двенеща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен

Коментар

Проблема се оказа BeCA-ма BeCA-ма Жоро го снени и се оправи.

Коментар

Първоначално публикуван от topala_75 Преглед на мнение
            Може ли, малко по-подробна информация и снимки как точно сменихте ВеЦМ-а,
            защото аз, за такава операция не съм чувал или поне не за такава дето да си заслужава парите?
            Ако е същата операция, за която говориш в другата тема, ще хубаво и тук да напишеш,
            а не така да хвърляш някакви приказки, които биха заблудили хора, които не са толкова запознати!
            "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Свали стария BeCA свали чипа закачи го на компа прочете му информацията и обучи новия чип на друг BeCA взет от морга и това е работа за около 2 часа перфектно изпълнена от Евгени от Горна Оряховица тел. 0888835089 и цена от 150 лв. , dignatov говори за 1000 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от topala Преглед на мнение
                Свали стария BeCA свали чипа закачи го на компа прочете му информацията и обучи новия чип на друг BeCA взет от морга и това е работа за около 2 часа перфектно изпълнена от Евгени от Горна Оряховица тел. 0888835089 и цена от 150 лв. , dignatov говори за 1000 лв.
                Понеже знам какво има предвид Митко, когато оферира подобна интервенция, би ли споделил координатите на моргата, от която сте взели ВСМ за под 100 лв, та и ние да си понапазаруваме от там някои работи?
                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от topala_75 Преглед на мнение
                  ???
                  Дай повече инфо!

На скоро сменявахме компютър на колега на които му бяха занулили имобилизационния код в главния компютър със същата процедура и така го бяха занулили, че не показваше километри номер на шаси и други да не изброявам сега, но човека си купи друг компютър които синхронизирахме през програмата и сега всичко е ок . Силно се надявам човека който си е купил машината от теб да не бере ядове заради българските препрограмисти дето зануляват всичко що се движи. и все пак ще споделиш ли цената на компютъра и ако тя наистина е 0 лв ! да си вземем и ние , а на колегата от горна оряховица ако мога да го нарека така, мога само да му кажа браво за ентусиазма да сваля препрограмира и качва чипове за 150 лв.
                  Желая ви здраве и пари на всички за да не се налага да ни го препрограмират.

И най вежливо те моля да престанеш да се оплакваш от мен, първо ела да се запознаем на живо, и да ти смъкна няколко кожи, та да се оплакваш с право.
                  Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X