Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Jeep GRAND CHEROKEE Limited 4.7L 2000 год. автомат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане за Jeep GRAND CHEROKEE Limited 4.7L 2000 год. автомат

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
    На тая тема може да поспорим.
    Тука няма място за спор - на бавни се блокира раздатката. Демек предава 50/50% въртящ момент към предния и задния мост. Раздатката става парт-тайм.
    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Ами нещо не ме разбрахте-лоста има три положения бързи неутрал бавни.На бързи средния се самозаключва от геро съединител.На бавни понижава 2.72 и заключва средния диф.Та затова казх че раздатката всичко си прави сама.
      Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
      Grand 3.1TD
      0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
        Голди, те са си реално до 100% блокажи. Заразен си вече и ти май, а?
        Сега започват ли мутациите или и за този ще ми кажеш, че е "семейното SUV" .

А пробва ли го на нормалния режим на раздаткат (не на блокирана раздатка)?

В нормален режим (без намаляваща) не съм. Машината е скрит вълк в овчи кожи.... Пасна ми за семеен SUV
        LZ1VMH

Коментар

Уникален автомобил. Километър след километър без умора. Два пъти до Гърция и не усетих пътя. Даже на включен круиз контрол преминах през един Гръцки светофар. Хубаво, че нямаше други коли.
          Разсейването щеше да ми струва скъпо. Лекотата с която се движи това превозно средство заслужава адмирации. Горките Американци!
          LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
            Ами нещо не ме разбрахте-лоста има три положения бързи неутрал бавни.На бързи средния се самозаключва от геро съединител.На бавни понижава 2.72 и заключва средния диф.Та затова казх че раздатката всичко си прави сама.
            Прав си за бързите. Но при бавните не се заключва от геротора, а има твърда блокировка и е 50/50.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X