Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Грешки Хюндай Теракан J3 150кс

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Грешки Хюндай Теракан J3 150кс

    Здравейте колеги.
    Моля за компетентно мнение свързани ли са помежду си следните грешки -датчик разпределителни валове,датчик налягане на рейла , регулатор на налягането на помпата.
    Малко предистория -при запалване свети чек енджин и двигателят работи странно -звукът е различен -като ,че ли хидравличните повдигачи не са напълнени с масло и леко претриса. Опитах се да го подкарам малко за проба и за около 300 метра двигателя загасна 2 пъти/това при светещ чек/.Преди това не е имало никакви нередности или симптоми. Нещата се развиват на село - около Сандански.Както и да е -прибрах се в София/бях с жената и внука/ , а джипа остана там ,за да го погледне някакъв местен сервизен гуру. След един ден ми се обади да го прибирам. По неговите думи бил почистил с карбуратор спрей датчика за налягането на рейла и всичко било проверено и точно - разговора беше по телефона , защото спешно му се наложило да пътува. На връщане за София започна да светка отново чека , като в един момент дори двигателя придърпа и загуби мощност.Светенето на чека ставаше произволно,на равно , свободен ход,нанадолнище и т.н.,скорости от 50 до 120 км.ч.Не е имало каквито и да било димове и пушеци с какъвто и да било цвят.
    На другия ден диагностиката показа горепосочените 3бр. грешки,които бяха изчистени. При каране и следене на живи данни от диагностика /вярвайте ми , никога не съм го карал така/ -обороти до прекъсвач,изкачвания ,равно и спускане -чека не премигна и съответно нямаше записани грешки. Момчето каза, че всички параметри били идеални и се разделихме с уговорката при появата на светещ чек да дойде отново. Допълвам , че диагностиката беше на Хюндай за системата Делфи -тук не съм специалист ,просто всичко изглеждаше истинско. Дюзи съм правил преди около 30х. километра в специализиран сервиз.Това се случва преди 3 дни.До момента джипа пали и върви сякаш нищо не е било.
    Дано не съм досадил с описанията , но исках всичко да е коректно.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X