Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За качеството на Хонда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За качеството на Хонда

Абе добри са ви хондите ама като не могат да правят дизайн, защо не наемат някой дето може?
    За последните модели горното важи в по-малка степен.
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev
      Абе добри са ви хондите ама като не могат да правят дизайн, защо не наемат някой дето може?
      Коя точно от тези не ти харесва?

Vitara 2.0 V6
      Honda CRV (Gen 1)
      Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
      ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от bate_em4o Преглед на мнение
        Гледам,че е са по общи писанията,та да вкарам и аз малко...
        Почва много да прилича на Хонда форума.Нашто-наи убаво.
        Имам един въпрос-някои да сподели как се сваля пустия часовник.
        Изгасна и не ще да светне вече.Бъркам от към радиото отдолу ма не става.Кви са тия щипки...
        Не помня точно как се сваляше, в ръководството беше описано. Иначе проблема е в един резистор SMD монтаж които грее и се отлепя от платката. Проблема хич не се решава с 40 лева, а с поялник и сантиграм припои. Ако не намериш как се сваля свиркаи да си припомням.

Коментар

Е точно тези ми харесват!!!Особенно сивика.А до джипчето под сивика сложи едно бмв и пак ме питай...Ама пак е доста по-добре от стария модел.
          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
            Е точно тези ми харесват!!!Особенно сивика.А до джипчето под сивика сложи едно бмв и пак ме питай...Ама пак е доста по-добре от стария модел.
            +1 Карал съм същия сивик на едно аверече , като кола не е лоша но мамка му стара като се кача на 20-годишната ми 124-ка и дума не може да става за сравнение.Просто хонда е хубава марка но дасе сравнява с бмв или мерцедес е просто несериозно.
            0 8 76 36 8 542

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
              +1 Карал съм същия сивик на едно аверече , като кола не е лоша но мамка му стара като се кача на 20-годишната ми 124-ка и дума не може да става за сравнение.Просто хонда е хубава марка но дасе сравнява с бмв или мерцедес е просто несериозно.
              И аз така. Карах бмв-тройка компакт на едно аверче - като кола не е лошо, но мамка му стара като се кача на лексус на 20 години - не може да става сравнение
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
                Не помня точно как се сваляше, в ръководството беше описано. Иначе проблема е в един резистор SMD монтаж които грее и се отлепя от платката. Проблема хич не се решава с 40 лева, а с поялник и сантиграм припои. Ако не намериш как се сваля свиркаи да си припомням.

Здавей колега,маха се цялото панелче заедно с клапите за парното .Ако може опиши по-подробно самия ремонт на часовника защото и моя не работи

Коментар

И от известно време ме вълнува по-големия брат на CR-V.
                  Honda Pilot
                  Някои има ли наблюдения върху модела.Знам,че е голяма рядкост за Европа.[/QUOTE]нещо не се получи с цитата-отговора ми е към колегата залепил снимката Бате Емчо-сори.
                  Отговор-Относно Пилота мога да ти кажа,че масово го карат в Дубай,незная другаде в Европа има ли го,но имах възможността да се возя на това животно в Дубай,просто е нещо като,е няма как да опиша возията ако не спомена и други подобни машини вози нещо средно между Ланд ровър рейндж- последен модел джипа и Тойота ланд круйзер,огромтна е,с не толкова богато обурудване,лост за бързи и бавни няма,но има бутон за избиране на режимите,естествено тази беше автоматик,ускорява като конкорд-доста пъргава ми се стори,с пясъците нямаша никакъв проблем,по защитена е отдоло-а бе с две думи си е джип,а не Сув,хареса ми,но не бих си я позволил в България-защото всеки рядък модел търпи доста чакане и дълга поръчка на дори малка резервна част.Това е общо взето моята предсатва и възприятие естествето на тази имаше вентилационни отвори и на тавана до дръжките над задните седалки,и доло във вратите и отзад в багажника,но това е характерно за Дубай,не зная как ще е в Европа,а интересното е че цената и малко над тази на последния модел на Тойота Ланд круйзера,по скъпа е за там с около 5-7 хил евро от предната.Надявам се малко да съм ти бил полезен.Ако се сетиш нещо питай на лични!!!Ще се опитм да кача и някоя снимка в действие!
                  Последно редактирано от pavle; 28-04-10, 22:18.
                  имах и Toyota Rav 4 2006g.
                  Mitsubishi Lancer 2008g.
                  Honda CR-V 1998г.
                  Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X