Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокиране на диференциала

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Блокиране на диференциала

Значи колата е фулл таим обаче го нямаше лоста за блокирането на деференциала защото в книжката е дадено че лосчето е за да превключва фуллтиме и диференциал лок могали да си сложа това лостче машинката е там на скоросната котия, но го няма лоста. Мерси за отговора предварително

Последно редактирано от Richardo; 24-12-09, 17:31. Причина: Латиница

До: Блокиране на диференциала

Колега за какъв автомобил става дума ?

Коментар

Първоначално публикуван от Richardo Преглед на мнение
      Значи колата е фулл таим обаче го нямаше лоста за блокирането на деференциала защото в книжката е дадено че лосчето е за да превключва фуллтиме и диференциал лок могали да си сложа това лостче машинката е там на скоросната котия, но го няма лоста. Мерси за отговора предварително

За Фероза става въпрос,нали?Често от Италия пристигат така.Без лост за блокажа на междинния.А доколкото знам,няма и бавни...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        За Фероза става въпрос,нали?Често от Италия пристигат така.Без лост за блокажа на междинния.А доколкото знам,няма и бавни...
        Full time-a няма бавни, да. Лоста може да се сложи, стига да си има всички чаркове вътре.

...другия вариант е да търсиш Part-time раздатка. Тя няма централен диф, ама има бавни, което е по-добрия вариант.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

.....И последния вариант е да ти предложа моята напълно функционираща раздатка фуллтайм. При нея си има всичко и си бачка добре, обаче сложих парт тайм и тази ми стои заедно със скоростната кутия.

Коментар

Колко ще струва удоволствието да получа комплекта?

Коментар

Първоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнение
              Колко ще струва удоволствието да получа комплекта?
              Комплекта скорости и раздатка - 300лв. Ама за какво ти е? Аз ги смених заради пустите бавни предавки, иначе фултайма за асфалт е разкош!

Коментар

Първоначално публикуван от angeldoikov
                И аз мога да ти предложа една парк-тайм раздатка в много добро състояние.
                Не се куплира със скоростна кутия от фултайм, кужуха е същия но дотам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X