Обява

Свий
Няма добавени обяви.

секретни болтове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: секретни болтове

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
    От крадци без тръбен ключ.
    Ако някой е дошъл да ти сваля гумите и джантите, значи ги е огледал хубаво преди това и са му харесали, а щом ги е видял значи е видал и дали са със секретен болт.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
      Ферозата е със 12х1,5мм резба. А иначе намерих едни много прилични и на добра цена. Магазина е на бул.Европа 50-60м. преди разклона за Практикер, държат го руснаци. Цената на гайките е 8лв. комплекта. Аз взех 2 - х1,25 и х1,5 - оказаха се вторите.
      п.с. Същите се продават в много магазини на цена 19 - 25лв.?!
      Аз съм със същите. Взех ги от гумаджиите при моста за Люлин. Само са с черни капачки.

Всеки по-зареден гумаджия ги има.

Колкото да тръбния ключ - ако си с алуминиеви джанти, при някои видове доста ще се затруднят. При други - където гайката потъва в дупка в джантата - с тръбен ключ няма да стане.

...ама, тия, дето се занимават с тая работа, имат и нужния инструмент със сигурност. Въпреки това е добре ние да вземем всички възможни мерки от наша страна. Освен това гумите могат да се включат в каското, ако има такова. Трябва май само да се покаже фактура кога са купени и за колко. Ако някой е наясно - да каже.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Аз съм със същите. Взех ги от гумаджиите при моста за Люлин. Само са с черни капачки.

Всеки по-зареден гумаджия ги има.

Колкото да тръбния ключ - ако си с алуминиеви джанти, при някои видове доста ще се затруднят. При други - където гайката потъва в дупка в джантата - с тръбен ключ няма да стане.

...ама, тия, дето се занимават с тая работа, имат и нужния инструмент със сигурност. Въпреки това е добре ние да вземем всички възможни мерки от наша страна. Освен това гумите могат да се включат в каското, ако има такова. Трябва май само да се покаже фактура кога са купени и за колко. Ако някой е наясно - да каже.

Тая работа с каското я забрави ,ако не ти гепят гумите с джантите,разрушавайки безвъзвратно част от окачването,застрахователите нищо няма да платят-презумцията е-"може,да си си продал гумите с джантите "...Същото се случва с гордите собственици на Мерцедес С-класа,като осъмнат без страничните огледала.Преди време,на мен ми се случи с едно Пежо 205-откраднаха му фаровете,оказа се че за да ги свалиш,просто бутваш една телчица и откачаш буксите на ламБите.Иначе,ако ти откраднат цялото возило,след определени перипети ще си получиш обезщетениено,но за откраднати части и детаили трудна работа (изключвам музиката на колата)
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Абе имаше някакви условия - фактура, и гуми, не по-стари от една или 2 години, имащи ресурс поне още еди колко си (време и километри). Поне това пишеше в общите условия по каското на едно от возилата ми. Не че някога съм застраховал гуми де...
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз взех от руското магазинче на бул. Европа, това за което спомена lama69. Вече са 9 лева. Довечера - проба.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
              Аз взех от руското магазинче на бул. Европа, това за което спомена lama69. Вече са 9 лева. Довечера - проба.
              За тераното взех от гумаджиите на завоя след Княжево, преди черния кос. Вероятно имат и за фероза, но не съм питал.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                Те бяха 9 лева още на другия ден - като отидох да сменя тези със стъпка 1,25 с 1,5мм. Ама пак не са 25лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X