Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обръщане на дясна дирекция на daihatsu feroza

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обръщане на дясна дирекция на daihatsu feroza

здраве желаем на всички маняци,познавачи,разбирачи от OFF ROAD общността!
    имам питане към по просветените в бранша и по точно кЪм познавачите на daihatsu feroza-ТА!!!
    ВАЗМОЖНО ЛИ Е ОБРЪЩАНЕТО НА ВОЛАНА???
    ПРИНЦИПНО НЯМА НЕ ВЪЗМОЖНИ НЕЩА НО ВСЕ ПАК АКО НЯКОЙ Е ЧУВАЛ ИЛИ ВИЖДАЛ ИЛИ ЗНАЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА: PLEASE GIVE A HELP......

ИМАМ ПРИКАЗНО ТРЪСКАЩО ГАРДЕРОБЧЕ(FEROZKA)-КУЧЕ Е СПОР НЯМА-КАТЕРИ СЕ ТА СЕ КЪСА ТА ЧАК ХЪБОВЕ ПЛУШТЯТ-ВОЛАНА НЕ МЕ БЪРКА НЕ МИ Е ОСНОВНО МПС-АМА ВЪЗНИКНА ПРЕДПОСТАВКА ИЗПРАВЯЩА МЕ ПРЕД НЕЗНАИНОТО ТАЙНСТВО НА ДИЛЕМАТА - ...БАХ..И.... ТРЯБВА ДА Я ОБАРНА!!!!!!!

МНОГО ЩЕ СЪМ ЗАДЪЛЖЕН КЪМ ВСИЧКИ КОМЕНТИРАЩИ ПО ТЕМАТА,ПЪК НАПИТКИ ХУБАВИ ПРЕДЛАГАМ НА ПРИЯТЕЛИ ДОБРИ,В ПОМОЩ САМ ДА ГИ ПОЗНАЯ ЩЕ ГИ ПОЯ ДО ЗОРИ........

До: обращане на дясна дирекция на daihatsu feroza

Ако въобще е възможно, ще е безмислено скъпо.
    О899 2б2 1З2

Коментар

До: обращане на дясна дирекция на daihatsu feroza

Огледай я хубаво и сам прецени какво е необходимо. Аз така направих Витарата и се получи. Трябва ти донор, а гледам в Мобилето се продават Ферози на части. Запаси се с търпение и нерви и тогава ако искаш започвай.
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

До: Обръщане на дясна дирекция на daihatsu feroza

Може да се обърне няма проблем трябва ти табло и тръбата под него,пласмасите на парното (радиаторчето става),вентилатора за парното,ел. инсталацията става но трябва да се извади цялата и да се вкара от лявята страна,кормилна кутия и хебел.Това се сещам засега дано съм бил полезен.
        Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
        тел. 0898327627
        Радослав

Коментар

До: Обръщане на дясна дирекция на daihatsu feroza

Разбира се че можа да се обърне волана,но както колегата по-горе спомена,замисли се дали е рентабилно!?И използвай търсачката-има адски много писано по въпроса с обръщането на волана!
          Успех!
          [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X