Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уаз,Газ,Зил,Ифа,Камаз, и др.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Уаз,Газ,Зил,Ифа,Камаз, и др.

В връзка с това че преди време доста хора питаха ту за Газ69 ту за части и тем подобни видях по пътя към Костинброд нещо като морга с много от изброените марки някой ми се видяха в доста добро състояние поне от движещ се автомобил.И за това реших да споделя за съжаление не знам дали се продават защото нямах време да спирам.

Re: Уаз,Газ,Зил,Ифа,Камаз, и др.

Първоначално публикуван от bobsen Преглед на мнение
    за съжаление не знам дали се продават.
    Всичко там се продава, кумът ми миналата седмица от там си купи Уаз-ка.
    Има доста техника:освен горе изброеното има генератори които не са работили има няколко Урал-а единият от който е на по-малко от 2000 км, има 2 Газ-ки - Газ 66 и Газ 66а. с две думи доста интересни неща ( не знам от преди десетина дни до сега какво е останало де)
    Купени са от военен търг, но не мисля, че цените са най-добрите, но това е мое мнение рабирасе
    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
      Всичко там се продава, кумът ми миналата седмица от там си купи Уаз-ка.
      Има доста техника:освен горе изброеното има генератори които не са работили има няколко Урал-а единият от който е на по-малко от 2000 км, има 2 Газ-ки - Газ 66 и Газ 66а. с две думи доста интересни неща ( не знам от преди десетина дни до сега какво е останало де)
      Купени са от военен търг, но не мисля, че цените са най-добрите, но това е мое мнение рабирасе
      Ясно пуснах темата единствено с цел да бъда полезен на някого който си търси подобен род автомобил.

Коментар

Пътят за Костинброд е доста обширно понятие...
        Къде по-точно?
        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
          Пътят за Костинброд е доста обширно понятие...
          Къде по-точно?
          Непосредствено преди Костинброд от дясно, буквално на 200м преди първата къща на поляната, няма как да не го видиш, но пак казвам преди 10-ина дни имаше мнооого неща не знам сега какво е останало, бая се пазаруваше
          LZ1PER

Коментар

За последно минах от там преди 2 дена избора е огромен.Значи ако тръгваш от София тръгваш по ломско посока Костинброд и само направо отдясно се виждат те са много 10-тки автомобила.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X