Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся бюджетно решение 4х4.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся бюджетно решение 4х4.

Здравейте колеги,нов съм във форума,казвам се Владимир и съм от София.
    Едно от хобитата ми е риболова,често както се досещате се зблъсквам с проблема,да не мога да стигна с колата до водоема,заради лош черен път.Немалък е и проблема по-Софийските улици,които на места наподобяват горски пътища.Тъй като неразполагам с голяма сума пари(максимума за момента ми е 2000-2200лв),съм се ориентирал към Фиат Панда,тъй като хем за в града стават,хем за извънградско,пък и доколкото виждам,в гората се справят:
    http://vbox7.com/play:c3aa6470
    Та мисълта ми е,за първо време,това решение,дали би ми свършило работа.
    Гледам има евтини Самураи и Фероза,но за около 2000лв няма с читав салон,а и возията им съм чувал е,УЖАСНА.

От: Търся бюджетно решение 4х4.

добре дошъл , съвет от мен, караи я кротко из форума останалото ще разбереш , разни хора разни нрави

всяко едно 4-4 ще ти върши работа за твоята цел , много правилно че посочваш за какво ще го ползваш , разгледаи раздел расхотки и пътешествия http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=18
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      добре дошъл , съвет от мен ...
      Ейй, разгеле, появи се! Къде се беше покрил!?
      А по темата, може да се помисли и за едно Голф-че синхро.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Ейй, разгеле, появи се! Къде се беше покрил!?
        А по темата, може да се помисли и за едно Голф-че синхро.

активна почивка Андро

П,П Андро тия голфове държът чена , пандата си е добра
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Добре дошъл в групата.Aндро е прав.Не бързай. Парите са ти малко ,но внимавай да не са окаже след покупката,че хем си без пари,хем без кола. Поразходи де във форума ,помисли и вземай решения тогава.

Коментар

Колега ако си решил за голф синхро ето едно предложение ако желаеш веднага му правя лифт 5см http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=97625
            0885719173-Красимир

Коментар

Те, Пандите 4x4, са почти на цената на Голф, като на колегата. Та, лично аз, бих избрал Голфа, ако е поне малко повдигнат. И ако ще я ползваш за ежедневна кола.
              А, разликата във возията е чувствителна.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от d_a_m_i_a_n_o_v_ Преглед на мнение
                Здравейте колеги,нов съм във форума,казвам се Владимир и съм от София.
                Едно от хобитата ми е риболова,често както се досещате се зблъсквам с проблема,да не мога да стигна с колата до водоема,заради лош черен път.Немалък е и проблема по-Софийските улици,които на места наподобяват горски пътища.Тъй като неразполагам с голяма сума пари(максимума за момента ми е 2000-2200лв),съм се ориентирал към Фиат Панда,тъй като хем за в града стават,хем за извънградско,пък и доколкото виждам,в гората се справят:
                http://vbox7.com/play:c3aa6470
                Та мисълта ми е,за първо време,това решение,дали би ми свършило работа.
                Гледам има евтини Самураи и Фероза,но за около 2000лв няма с читав салон,а и возията им съм чувал е,УЖАСНА.
                Здрасти колега,родвам се че се присъдиняваш към нашия форум.За това което описваш ти гарантирам,че става всеки л.а. 4х4.Парите са ти малко и в това няма нищо срамно,но ако е само за 4х4вземай лека кола ше се събереш в бюджета,друг е въпроса ако търсиш височина.Незная защо подценяват лада нива,но за тези пари ще намериш що годе читава такава дори с газова уредба,евтена за поддръжка-постепенно ще си я стегнеш и ще си сто пъти по доволен от тази панда в коята нищо не можеш събра.Ходим с ниви на лов,не са чак толкова лоши-помисли освен ако не си предубеден към соца!В Дупница лади Ниви колкото щеш на цени каквито щеш.Скоро братовчед ми взе от там една за 1700 лв.боядиса я за 250 лв.още 150 по двигателя и в момента е на 6-кара си я из града и по байрите и си свири.Успех!!
                имах и Toyota Rav 4 2006g.
                Mitsubishi Lancer 2008g.
                Honda CR-V 1998г.
                Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X