Не мога да открия как се сменят двата компаса Course Pointer и Bearing Pointer. Единия път се пуска Bearing Pointer, на следващото пускане вече е Course Pointer. В меню-то на компаса не ги намерих листнати за да посочвам с кой от двата искам да работя. Прочетох, че Bearing е включен по default, така че дори аз да бъркам нещо и да не намирам къде са, няма логика да се сменят автоматично без да съм пипал по менюто. Много ми е странна тази работа.
По принцип няма значение с кой от двата ще се работи но с Bearing Pointer е много лесно а с Course Pointer не разбирам как става номера. Някой ще може ли да ми обясни.
GPS-а се използва за откриване на предварително зададени точки на трудни терени, т.е. трябва обикаляне по черни пътища, заобикаляне на разни горички и др. такива.
По принцип няма значение с кой от двата ще се работи но с Bearing Pointer е много лесно а с Course Pointer не разбирам как става номера. Някой ще може ли да ми обясни.
GPS-а се използва за откриване на предварително зададени точки на трудни терени, т.е. трябва обикаляне по черни пътища, заобикаляне на разни горички и др. такива.