Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Wise Image Pro Geo Edition v.7.0

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Wise Image Pro Geo Edition v.7.0

    Година:
    Линк: на фтп-то
    Инсталация: следвайте install.txt
    Създател: Csoft
    Съвместимост с Vista: неизвестно
    Системни изисквания: неизвестни
    Операционна Система: работи на Windows XP
    Езици: английски
    Цена:
    Описание:
    ВайсИмидж Про Гео Едитион е насочена към потребителите с много и различни изисквания, като например кадастри, ГИС, инфраструктурно планиране, развитие на земята, изследване на земята, геология и др. Това е едно от най-добрите решения за потребителите, които работят с растерни и векторни данни придружени от атрибутивна информация.

    ВайсИмидж Гео предлага професионални инструменти, за интегриране, конвертиране на растерни изображения и векторни данни. Тя е идеална за създаване, гео-рефериране и редактиране на пространствени данни, включително атрибути на данни от сканирани карти, кадастрални планове, въздушни и сателитни снимки, скици и други растерни графики. Уникална технология за растерно към векторно конвертиране, модерен и гъвкав интерфейс, поддръжка на VBS и JavaScript, помагащ за прехвърляне на сканирани карти в Autodesk Map, ArcGIS (ESRI), MapInfo и други картографски и GIS програми.

    ВайсИмидж Гео използва мощен редактор на растерни-векторни изображения и растерен към контурен конвертор употребявайки професионален комплект от оригинални гео-фокусирани преработващи инструменти, включително способност за развиване на собствени преработващи сценарии. Многобройни растерни изображения могат да бъдат зареждани и броят на едновременно обработваните изображения е практически неограничен.

    Превод от csoft, както и повече информация за самата програма!
    Програмата e свалена благодарение на колегата krasi1606 .

    Инструкции, както и демонстрационни клипчета могат да се изтеглят от тук
    Последно редактирано от asterix85; 31-05-09, 21:46.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X