Обява

Свий
Няма добавени обяви.

iSofMap

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • iSofMap

    Описание:
    iSofMap е Internet приложение, чрез което бързо, лесно и удобно можете да получите актуална, надеждна и сигурна информация за кадастъра на гр. София. Тази система Ви дава възможност да намерите сграда, поземлен имот, парцел или друг географски обект като използвате лесни и бързи начини за търсене – адрес, планоснимачен номер, картен лист, регулационен план и други географски описатели. Internet порталът на iSofMap се намира на ims.gis-sofia.bg

    iSofMap разполага с актуална електронна карта, отразяваща до най-малки подробности кадастъра на гр. София. Системата е удобно средство за всеки, който желае бързо и лесно да достигне където и да е в Столична община. Тя е и необходимото средство за широк кръг професионалисти като брокери на недвижими имоти, нотариуси, строители, архитекти и геодезисти.

    Информацията, която предоставя iSofMap е същата, която ще получите от Софийски кадастър, Дирекция архитектура и градоустройство или ГИС-София. Това Ви гарантира надеждна и актуална информация, достигаща до Вас по възможно най-бързия и достъпен начин. Подробна информация за iSofMap и как се работи с нея може да получите на http://www.gis-sofia.bg

    iSofMap предоставя платени и безплатни услуги:

    -Всеки може да види местонахождението на избран адрес, кадастрална карта с номера на имоти, номера и етажност на сгради, регулационен план с номера на парцели и отреждания или устройствените зони за избрана територия, както и площта на избран обект.

    -Платените услуги предоставят възможност за издаване на копия от цифровия кадастър, информация за собственост и собственици, копия от разписен лист за избрани имоти, координати на върховете на избран имот, максимални устройствени показатели (КИНТ, плътност на застрояване и височина), вид на устройствените зони, в които попадат избраните обекти и др.
    Последно редактирано от asterix85; 04-01-10, 13:10.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X