Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Следене на разхода на гориво на камиони чрез GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Следене на разхода на гориво на камиони чрез GPS

Аз ще ви кажа как става кражбата още при зареждането. За тази цел се използват или предварително приготвени туби до резервоара като се пълнят първо те и тогава той, или се импровизира с лейките за вода, кофите с препарат за стъкла на самите бензиностанции, дори и с кофи за боклук . Тогава сметките не са толкова верни. Не може да се хване кое точно лъже и ако шофьора е печен и винаги взима точен процент от зареденото ще бъде много трудно да се хване.
    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
      Аз ще ви кажа как става кражбата още при зареждането. За тази цел се използват или предварително приготвени туби до резервоара като се пълнят първо те и тогава той, или се импровизира с лейките за вода, кофите с препарат за стъкла на самите бензиностанции, дори и с кофи за боклук . Тогава сметките не са толкова верни. Не може да се хване кое точно лъже и ако шофьора е печен и винаги взима точен процент от зареденото ще бъде много трудно да се хване.
      Искаш да кажеш, че не е известен пълният обем на резервоара? Мисля, че го пише в техническата документация на машината, а вероятно и на самия резервоар.

Известно изпитание за морала на шофьорите с GPS представлява маркучето за обратна нафта от двигателя - едно кранче там осигурява известно "повишаване на разхода" за дълъг период от време с малко. Не ми е известно противопоставяне на тази практика.

Коментар

Здравейте колеги,
        фирмата в която работя се занимава и с монтаж на уреди за отчитане на разхода на фирма DIVECO - Австрия. Имаме вече монтирани няколко броя и работят перфектно.
        Който има желание да се информира съм на разположение.
        0888 658 377 Димитър.
        Успех.
        VITARA, SAMURAI
        FIAT PANDA 4x4 CABRIO
        RENAULT ESPACE QUADRA
        ...и едно сивикче за града...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X