Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клипове

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Нашето каране продължава в Лозенска планина към връх Половрак, но преди да стигнем до него ще трябва да преминем през кални и дълбоки коловози. За съжаление камиони и джипове правят изключително дълбоки и тежки за преминаване коловози, но това е част от играта и хобито ни.
   

  Коментар


  • В последното ми качено видео караме до връх “ Половрак ” на височина 1182 метра. Уникална гледка към Витоша, Плана планина и Искъра! Последвайте канала ми в YouTube за подкрепа. Ново видео всеки Четвъртък в 21:45 линк към него поставям отдолу!

   https://www.youtube.com/c/YamahaRaptor700R
    

   Коментар


   • В това видео нашето пътуване ни отвежда до друга дълбоки коловози. За съжаление не можем да направим нищо, а просто да ги преминем през тях както можем и да продължим нашето пътуване по-нататък по нашия път. Уверете се, че сте ударили камбаната след абонамента, за да не пропуснете нито един от следващите ми видеоклипове. Следват още по-интересни видеа за в бъдеще
     

    Коментар


    • За това каране излезнахме с моя приятел с Polaris Sportsman 500 на вечерно нощтно каране. Стартирахме към 20:00 часа и с падането на нощта карахме на лед барове. Много приятно каране се получи по горските пътеки. Последвайте линка поставен отдолу за да влезнете в моя YouTube канал и се Абонирайте, за да не пропуснете никое от следващите ми видеа, както и последващите части от това каране на фарове. Благодаря за подкрепата!
      

     Коментар


     • Нашето невероятно вечерно пътуване продължава с това видео! Направихме страхотно каране и на път за обратно ( във видеото следващия Четвъртък ) ще карам през нощта на LED барове по горските пътеки. Следвайте линка отгоре и се абонирайте за канала ми в YouTube, не забравяйте да ударите камбаната, за да не пропуснете някой от следващите ми видеоклипове и разбира се не се колебайте да харесвате, коментирате и споделяте всички мои видеа! Благодаря за помощта! Това е наистина важно за мен и ми помага да продължа YouTube приключението си!
       

      Коментар


      • Невероятно каране ни се получи на Лед Барове през нощта. Познатите пътеки ни помагат да караме по-свободно и да настъпваме на някой участъци. Има и изненадващи дупки на места, но важното е накрая всичко да е наред. Благодаря на всички абонирали се за канала ми, които харесват, коментират и споделят видеоклиповете ми. Всичко това наистина помага за моето YouTube приключение. Благодаря Ви!
        

       Коментар


       • С това видео, нашето нощно каране приключва, но със сигурност това каране влиза в Топ 5 на моите най-добри карания до момента. Уникално е да се кара на LED барове вечер. Разбира се, продължава да е Безплатно абонирането за канала ми и ще бъде такова и занапред. Чувствайте се свободни да коментирате, споделяте и харесвате всички мой клипове от канала ми, както разбира се и на други колеги с канали в YouTube. Това ни помага доста на всички в нашите YouTube приключение. Благодаря на Всички!
         

        Коментар


        • Видеото тази седмица е свързано с официалното представителство на SEGWAY Powersports в България. Линкове към Сегуей България поставям отдолу. Последвайте ги в Фейсбук и Инстаграм.

         https://www.segwaypowersports.bg
         https://www.facebook.com/Segway-Powe...06047745041535
         https://www.instagram.com/segwaypowersports_bulgaria/
          

         Коментар


         • С това видео стартира ново нощно каране с 2 Раптора 700, КФХ 700 и Ренегад 1000. Също така можете да видите и наскоро стартираната ми в канала в YouTube секция #Shorts за кратки видеа. Благодаря за вниманието и подкрепата с абонамент за канала ми.
           

          Коментар


          • Видеото тази седмица е втора част от последното ни нощно каране с 2 Раптор-а 700, КФХ 700 и Ренегад 1000. Разгледайте и новата ми секция #Shorts с къси видеа, а също и всички останали в моя канал, вече над 150 броя. Благодаря на всички който ще се Абонират за канала и ще натиснат камбанката за нотификации за да не изпускат нито едно от следващите ми видеа.
            

           Коментар


           • В това видео на път за вкъщи се прибрахме от село Лозен по Околовръстното шосе на София. Получи се много добро каране с Раптор 700, КФХ 700 и Ренегата 1000. Разбира се разгледайте канала ми, да се абонирате за подкрепа на канала ми ( Благодаря за което ).
             

            Коментар


            • Видеото тази седмица представя първите собственици на Segway Snarler AT6 в България и първото им каране на машините по горските пътеки. Момчетата за пръв път се качват на АТВ-та, така че не ги съдете за начина на карането им.
              

             Коментар


             • Във видеото тази седмица се возих на задната седалка на can-am Outlander 1000. След леко неприятно преживяване с Раптор-а. Аутлендъра е супер машина и вози много добре по горските пътеки. Разгледайте канала ми и се Абонирайте. Ще намерите много видеа от нашите АТВ приключения, както и може да посетите новата ми секция #Shorts в моя канал в YouTube.
               

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

              Зареждам...
              X