Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Струва ли си??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Струва ли си??

Щом можеш да дадеш 4500 за китайско, нищо не ти коства да довнадиш още малко и да си вземеш японско. Има хонди от 4000-4500 нагоре. До 5500 можеш да си намериш хубаво атв, и няма да е китайско. Аз така мисля поне. За справка отвори мобилето и ще видиш.

Коментар

Така е ама не намирам нищо там ... аз и тая обява от там я видях но нищо друго ... интересно ...

Коментар

А какво мислите за тези?? http://www.motopower.eu/?action=view&post=15 ???
        Дали ще става нещо от тях

Коментар

Аз лично много рядко виждам "работни" атв-та със 1 амортисиор отзад..според мен едно работно е задължително да бъде независимо с 2 иначе същата работа като спортно с др пластамаси...карал съм и такива и такива и наистина разликата е огромна се едно сравняваме Suzuki250(спортното) и Polaris Hawkeye300(работно) е не съм ли прав ?
          Няма кал - Няма кеф !!!
          Suzuki Samurai LJ410 1984
          Suzuki LTZ400 2008
          Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Ама какво мислиш за самото АТВ .... дали и то ие боклук и.... струва ли си

Коментар

Абе кви са тия извънземни цени дето искаш да даваш за китайско АТВ? Изчакай още малко и събери 6-7 хиляди та да си купиш АТВ един път.
              '05 Suzuki RM 250

Коментар

Еми ... защото е ново а и бях чел, че китайските АТВ-танад 4000лв. не са толкова слаби ...

Коментар

Първоначално публикуван от mom4e_2 Преглед на мнение
                  Ам ... струват ли си 4500 лв за АТВ - Yamaha 250 Timberwolf 250сс, 2Х4, кардан, двигател Yamaha Timberwolf 250YFB, работно, 2багажника, ел. стартер+ръчно палене, гуми разм. 22, пригодено за лебедка и теглич, макс. ск. 75км/ч, ЕЕС серт. за рег. в КАТ.???
                  Аз лично не бих похарчил толкова за това нещо. Но парите са твои ---- така че,!!!!!!!!! Със сигурност няма части и консумативи за това ATV в BG.
                  full time rider, part time racer
                  jrc4life

Коментар

Да де, аз от това се отказах но сега питах за другите Пфф и аз нз дали си струва китайско ама нали ще го карам рядко ...

Коментар

Ако си решил да е китаец--- ОК. Не всичко китаиско е абсол. боклук. АТВ то е машина която не е ли подсигурена с части и консумативи, може да остане паметник. Провери кьде тьрговците са се подсигурили и " скачаи ''. Иначе от дрьпнатите --- япончетата от "KAWASAKI" предлагат доста комплексно обслужване
                      jrc4life

Коментар

Еееее един свестен отговор за 1-ви път .... Мерси много за информацията и .. какво мислиш за тези .. ? http://www.motopower.eu/?action=view&post=15

Коментар

Като за първо АТВ става . Ако караш в група -- ще си аутсаидер!!!!! Слабичко е. И друго запомни , НАЙ-ХУБАВА е собствената машина.
                          jrc4life

Коментар

Ами аз ще си купя 1 но ще ми е за вилата да го карам 1 път в седмицата и просто ми трябва да не се разваля много много ... Мерси много за помоща,мисля да отида да ги видя тези

Коментар

Пиши за резултата .Може да е от полза .
                              jrc4life

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X