Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно Ямаха раптор 660

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно Ямаха раптор 660

Здравейте имам питане отностно раптор 660 2005 год. ще си копувам тези дни атв и съм набелязал този модел та да ми кажете поне като ходя да го взимам какво трябва да му гледам да не се набутам ,това ще ми е първото атв.Благодаря.

До: Въпрос относно Ямаха раптор 660

ако си под 15-16 ще ти е големичко като за първо ! много е пъргаво ... стряска се лесно и е опасно ако ще ти е сефтето...не го юркай веднага по чукалаците и недей се изсилва че иначе само добри неща мога да кажа
    Няма кал - Няма кеф !!!
    Suzuki Samurai LJ410 1984
    Suzuki LTZ400 2008
    Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от talibana Преглед на мнение
      Здравейте имам питане отностно раптор 660 2005 год. ще си копувам тези дни атв и съм набелязал този модел та да ми кажете поне като ходя да го взимам какво трябва да му гледам да не се набутам ,това ще ми е първото атв.Благодаря.
      по принцип машината е доказана .За модела гласувам с две ръце.Набутване или не----зависи от конкретното с--ие.
      full time rider, part time racer
      jrc4life

Коментар

първи показател-бендикса
        ако прави"фииуууу"а не запалва веднага-пиши се с 400 кинта назад.
        ослушвай се за чукащи клапани-слабо място.
        гледай внимателно рамката.ако има заваряно,мачкано,обелено това означава че е късана от скокове и са играли екстензиите.
        Всичко останало е въпрос на козметични ремонти.ако ти трябва нещо пиши.с колегата имаме 2 броя и доста части за тях.

Коментар

Колеги благодаря. Взех си Ямаха Раптор 700 2007 година .Имам нужда от предна джанта и дясната вежда около фара. ако някой има за продаване нещо от тези неща а и каквото и да е за този модел нека ми пише.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X